Nem lesz idén adventkor óriáskerék Szombathelyen

Farkas Bazsi 2020-11-03 14:23:00
A vírushelyzet miatt csak hosszabb időre állították volna fel a kereket a látványosság tulajdonosai, de a Borostyán előtti parkolót nem engedte az önkormányzat hónapokra lezárni.

Sajnos idén nem tudjuk vinni a kereket Szombathelyre - kezdte kérdésünkre Horváth Mihályné, tulajdonos. Az óriáskerék tavaly nagy látványossága volt a karácsonyi vásárnak, idén azonban le kell róla mondania a szombathelyieknek.

- A vírushelyzet miatt nekünk csak akkor érte volna meg a kereket felállítani, ha hosszabb időre tervezhetünk. Mondjuk május vége, június eleje. A szombathelyi önkormányzat azonban azt mondta, hogy ennyi időre nem tudják kivonni a forgalomból a Borostyán előtti parkolót. Szóba jött még az is, hogy a kereket bevinnénk a Fő térre és ott állítanánk fel. Csakhogy az árusoknak most sokkal nagyobb távolságban kell felállítaniuk a bódéikat, így pedig a keréknek nem maradna már hely. Hát szomorúak vagyunk, de így máshova kell vinnünk az óriáskereket. 

A kerék üzemeltetője az Ugytudjuk.hu-nak elárulta, hogy ezúttal Kaposvárra viszik a szerkezetet. Ott ugyanis van olyan lehetőség, hogy a parkolást nem akadályozva, egészen május végig állhat a kerék.

- Így több a lehetőség is, hiszen az adventi időszakon kívül, jön a húsvét, a május elseje, a gyereknap, így nagyobb az esély arra, nem fogjuk veszteségesen üzemeltetni a kereket - zárta szavait Horváth Mihályné. 

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.