HIRDETÉS

Néhány üveg piáért fújt bombariadót egy férfi egy angol Tescoban

ugytudjuk.hu
2019. november 8. péntek, 11:19
Gyorsan kiderült, hogy nem is robbanószerkezetet vitt a boltba, hanem egy külső töltőt.

Börtönbe került egy angol bolti szarka, miután néhány üveg piáért bombariadót fúj a szigetország egyik üzletében, írja a Metro. A férfi előre eltervezte a manővert, otthon épített egy bombának látszó tárgyat, majd elrejtette az üzlet egyik polcán.

 

Ezután megpakolta magát néhány üveg whiskey-vel és ginnel majd gyorsan távozni akart az épületből. A bolt biztonsági őre azonban elkapta az idős férfit, majd amikor kérdőre akarta vonni, hogy mit csinál, a rabló elmondta neki, hogy bomba van a boltban. Az épületet ezután evakuálni kellett, az üzlet dolgozói végül a piás üvegek között találták meg a bombának tűnő valamit. Arra azonban már ők is rájöttek, hogy a férfi csak blöffölt, a robbanószerkezetnek feltüntetett tárgy

 

csak egy telefon volt, néhány zsinórral egy powerbankhez kötve.

 

Azért kihívták a rendőrséget, akik szintén arra jutottak, hogy a férfi nem robbantani akart, csak simán lopni. Az idős férfit ezután börtönbe vitték, a tárgyalásán az ügyvédje azzal próbálta menteni, hogy a férfi alkoholista, nem akart senkit bántani, csak a késztetését akarta kielégíteni. 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás