Negyvenöt percig bírtuk a Fradi ellen

ugytudjuk.hu 2020-08-20 18:49:00
A szünetben még vezetett is az SZKKA, a végére azonban kijött a különbség.

A Bajnokok Ligájában is induló FTC-Rail Cargo Hungaria vendégeként játszott felkészülési mérkőzést a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia NB I-es csapata.

Természetesen a Fradi volt az edzőmeccs toronymagas esélyese, ám a Szombathelyikezilabda.hu tudósítása szerint nem feltartott kezekkel, hanem kifejezetten bátran kezdett az SZKKA. Csire Fanni az első percben a gólja után a nagy fájdalmakkal hagyta el a pályát, remélhetőleg nem súlyos a sérülése. Tomasevics remek védéseket mutatott be korábbi klubja ellen, de a 7. percben így is 5-3-ra vezetett a Fradi. Tomasevics újabb bravúrját egy szemet gyönyörködtető akció követte, melynek végén Horilszka góljával zárkóztunk, majd Agbaba is betalált (7-6). Tomasevics pazar teljesítményének is köszönhetően Horváth Petra egyenlített, Bandelier bombájával pedig a vezetést is átvettük a 15. percben, 8-9. A BL-induló Fradi egyáltalán nem tudott fölénk kerekedni, sőt, a 26. percben Pődör szemfüles góljával már kettővel is vezettünk, 14-12-re. Az első félidő második felére kiválóan összeállt a védekezésünk is, harcosan, keményen védekeztek a lányok. A félidő utolsó perceiben nem tudtuk kihasználni az emberelőnyt, de így is 17-16-ra vezettünk a szünetben. 

A második félidő elején előbb egyenlített majd átvette a vezetést a Ferencváros, de Horilszka büntetőből egalizált, 18-18. Felváltva estek a gólok, továbbra is tartottuk a lépést a hazaiakkal, sőt, a 40. percben újra nálunk volt az előny, 22-20-as vezetésünknél az FTC trénere, Elek Gábor kért időt. Hamar egyenlített a Fradi, majd a 45. percben már kettővel vezetett (25-23), így Marosán György rendelte magához övéit. Üres kapura kaptunk két újabb gólt és kezdett fáradni a csapatunk. Az utolsó 10-15 percben kijött a két gárda közötti különbség, mélyebb kerete miatt jóval frissebb volt a Fradi, amely így folyamatosan növelni tudta a különbséget. 45 percig pariban voltunk a Fradi vendégeként, de a hazaiak végül 10 góllal, 36-26-ra megnyerték a találkozót. 

"Nagyon elégedett vagyok az első 45-47 perccel, utána sajnos elfáradtunk. Ez a sebesség azért megvisel minket, nyilván ott már kicsit jobban kellett forgatnom a csapatot. Picit jobban estünk szét, mint amivel elégedett lennék, de az első 45 perc méltó volt ahhoz, hogy augusztus 20-án televízióban szerepeljünk. Dolgozunk tovább, és bízom benne, hogy a következő mérkőzésünkön 60 percig fog tartani az a színvonal, amit képviseltünk. Örülök neki, hogy mindkét csapat felkészülését szolgálta ez a mérkőzés"

- értékelte a mérkőzést a portálnak az SZKKA vezetőedzője, Marosán György

FTC-Rail Cargo Hungaria - Szombathelyi KKA 36-26 (15-16).

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.