HIRDETÉS

Fotó: Metro

Négy évig élt egy csipesszel a péniszében egy férfi

ugytudjuk.hu
2019. október 8. kedd, 13:24
Azt mondta, egyáltalán nem fájt neki, hogy ott van.

Meg kellett operálni egy férfit Szaúd Arábiában, aki négy évig élt úgy, hogy egy csipesz szorult a húgycsövébe. A 22 éves férfi a doktoroknak azt mondta, hogy a négy év alatt egyáltalán nem érzett fájdalmat, és a vizeléssel sem voltak problémái, annak ellenére, hogy egy hat centi hosszú csipesz állta az útját a vizeletének.

 

Az orvosoknak elég trükkös módon sikerült végül eltávolítani az oda nem illő tárgyat, a 22 éves férfi péniszét két oldalról összenyomták, hogy bezáródjon a csipesz, és ne sértse fel a férfi húgyvezetékét. Végül addig nyomkodták a csipeszt, amíg az elért a férfi péniszének a végéhez, így ki tudták húzni azt.

 

Az orvosok azt mondják, hogy a férfi maszturbálás közben nyomta fel magának a csipeszt, így akarta magát kényeztetni. A fém eszköz viszont túl mélyre ment, a 22 éves páciens nemtudta magától kihúzni. A férfi viszont annyira szégyellte a dolgot, hogy négy éven keresztül nem mert orvoshoz menni. 

 

Az operáció végül sikeres volt, a férfinek nem esett más baja, csak a büszkesége csorbult meg egy kicsit. A műtét után haza is mehetett, nem volt szüksége más kezelésre. Azért az orvosok azt tanácsolták neki, hogy egy pszichológust mindenképp keressen fel, de úgy tudják, ezt a férfi végül nem tette meg.

 

(Metro)

comments powered by Disqus
Twitter megosztás Google+ megosztás