Nagyon úgy fest, hogy hétvégére megint kitavaszodik

ugytudjuk.hu
2019. március 21. csütörtök, 06:20

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a mai napon több fátyol- és kevesebb gomolyfelhő mellett alapvetően napos időre számíthatunk csapadék nélkül. Az északi szelet inkább csak délkeleten kísérhetik élénk lökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában +1 és -6 fok között várható, de az Északi-középhegység térségében néhol ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között alakul, délkeleten lesz a legmelegebb.

 

Pénteken túlnyomóan napos időre számíthatunk főként keleten gomolyfelhőkkel. Csapadék nem várható. Általában mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű.

 

Szombaton gomolyfelhős, napos, száraz idő várható. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között valószínű.


Vasárnap általában többórás napsütés várható. Északon néhol zápor előfordulhat. Estétől a szél egyre több helyen északira, északkeletire fordul és megélénkül, néhol meg is erősödhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között valószínű.

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás