HIRDETÉS

Fotó: Bonyhádi Zoltán

Nagyon elverte a Vác az SZKKA-t

ugytudjuk.hu
2019. augusztus 2. péntek, 19:25
Az alapozás minden fáradalma meglátszott a szombathelyi kézis lányokon.

A felkészülés negyedik hetének végén a tavalyi NB I-es bajnokság ötödik helyezettje, a Vác otthonába látogatott a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia. A szombathelyiek nem tudták megállítani a hazaiak rohanását, 17 gólos vereséget szenvedtek a felkészülési meccsen.

 

Váci NKSE - Szombathelyi KKA 41-24 (21-12)
Felkészülési mérkőzés - Vác, Városi Sportcsarnok

SZKKA: Sipeki Flóra (k) 19/3 16%, Biljana Bandelier 2, Mayer Maja 1, Dijana Jovetic 3, Ivana Mitrovic 6, Liliia Gorilska 4, Horváth Petra 1 – Csere: Gadányi Maja (k) 31/8 26%, Csire Fanni 1, Pődör Rebeka 2,  Mayer Szabina 3, Varga Nikolett, Szendrei Barbara 1.

 

- A Vác összeszokottságával és kombinatív játékával fölénk nőtt. Oldalirányban nem tudtuk lekövetni őket, támadótaktikánk kiforratlansága és ziccerből ejtett hibáink miatt a Vác nagy erősségét, a lerohanását érvényesíteni tudta. Küzdöttek a lányok, de az alapozás minden fáradalma meglátszott ma rajtunk – nyilatkozta a klubhonlapnak a meccs után Marosán György vezetőedző.

 

Az SZKKA legközelebb augusztus 8-án az osztrákok egykori sokszoros BEK és BL-győztes csapata, a HYPO NOE ellen lép pályára, a helyszín és a pontos időpont még egyeztetés alatt.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás