Nacsa Olivér alig több, mint egy év után elválik feleségétől

Vágvölgyi Bálint
2019. október 12. szombat, 14:00
Közös döntés volt.

Nacsa Olivér felesége, Somossy Barbara jelentette be Facebook-oldalán, hogy rövid, alig egy éves házasság után elválnak egymástól. Szerették volna elejét venni a találgatásoknak, ők maguk tették közzé a szomorú hírt.

 

"Kedves barátaink, ismerőseink!

 

Szeretnénk elejét venni mindenféle pletykának és találgatásnak, ezért Olivérrel arra gondoltunk, hogy mindezeket megelőzvén itt és most tájékoztatunk benneteket és a közvéleményt egy döntésről, amelyet közösen hoztunk meg, a szívünkben békével, hálával és egymás iránt érzett szeretettel.

 

Vannak olyan értékes kapcsolatok az ember életében, melyek nem ugyanabban a formában folytatódnak 40 évig, de egy életre meghatározóak.

 

Mindketten hálásak vagyunk, hogy megtaláltuk egymást és megadta a jó Isten ezt a másfél évet, amelyet közösen tölthettünk együtt boldogságban, szeretetben. Emberként továbbra sem fogjuk soha egymás kezét elengedni. Aki már élt párkapcsolatban, az tudja, hogy a miértek mindig a két ember legbennsőbb magánügyei. Köszönjük a szeretetet és az érdeklődést, jól vagyunk és örömmel tekintünk az új munkáink elé. Kérjük a fentiek tudomásul vételét, tiszteletben tartását és annak megértését, hogy a továbbiakban erről egyikünk sem kíván beszélni

 

Barbi és Olivér"

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás