Fotó: Cseh Gábor / szombathely.hu

Mutatjuk, hol és mikor kell forgalomkorlátozásra számítani az ünnepi hosszú hétvégén Vas megyében

Vágvölgyi Bálint
2019. augusztus 15. csütörtök, 20:00
Lesz pár.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint Nemzeti Ünnep alkalmából tartandó rendezvények idején az alábbi forgalomkorlátozásokra kell számítani.

 

Körmenden időszakosan lezárásra kerül augusztus 19-én 17 óra 30 perctől 22 óráig a dr. Batthyány-Strattmann László utca, a Bajcsy-Zsilinszky utca, a Mónus Illés utca, valamint a Berzsenyi Dániel utca.

 

 

Szombathelyen időszakosan lezárásra kerül augusztus 20-án 9 óra 50 perctől 11 óráig a Jókai Mór utcának a Nárai utca és a Jégpince út közötti szakasza, valamint a Kálvária utcának a Jókai Mór utca és a Szent László király utca közötti szakasza.

 

 

Az események helyszínén a Rendőrség közterületi szolgálatot ellátó állománya és a Polgárőrség tagjai is részt vesznek a rendezvények zavartalan lebonyolításában.

 

A 39. Nemzetközi Folklórnapokon résztvevő fellépők felvonulásának idején, augusztus 20-án, az alábbi időszakban kell forgalomkorlátozásra számítani Sárváron.

 

Időszakosan lezárásra kerül augusztus 20-án 16 óra 30 perctől 18 óráig a Petőfi Sándor utca, a Hunyadi János utca, a Batthyány utca, a Várkerület utca és az Ady Endre utca.

 

Forgalomkorlátozás Sárváron 2019. augusztus 20-án 16 óra 30 perc és 18 óra között - Google My Maps

A korlátozás a Petőfi Sándor utca - Hunyadi utca - Batthyány utca - Várkerület- Ady utca útvonalat érinti.


comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás