HIRDETÉS

Fotók: Bonyhádi Zoltán

Most már a lengyelek is tudják, Szombathely kikerülhetetlen város

BZ
2019. június 28. péntek, 19:25

A Lions Clubok Nemzetközi Szövetsége idén Milánóban tartja közgyűlésést, hat lengyel klubtag pedig úgy gondolta, hogy a lengyel kikötővárosból, Gdanskból futva érkezik meg az olasz városba.

 

 

Szombathelyre Fertőd, Sopron és Kőszeg érintésével érkeztek, a lengyel csapatot a Herényiek Házában fogadta Koczka Tibor (Fidesz-KDNP) alpolgármester, ahol a frissítővel, müzliszelettel kínálták a gdnaski klubtagokat.

 

 

Innen a Szombathelyi Futóklub tagjaival, valamint több városi képviselővel, többek között Horváth Somával (Éljen Szombathely-MSZP-DK-Együtt) és László Győzővel (Éljen Szombathely-MSZP-DK-Együtt) közösen tettek meg további 4300 métert a szombathelyi városközpontig.

 

 

A városháza előtt a Lamantin tábor jazzhallgatói zenei kíséretével Puskás Tivadar polgármester fogadta a lengyel barátokat. Itt megtudtuk, este még egy közös vacsorán részt vesznek, aztán reggel indulnak is tovább Varasd irányába.

 

 

Koczka Tibor elmondta, a Borostyánkő út óta tudjuk, hogy a Baltikumból az Adria irányba Szombathelyen át vezet az út, a történelem bizonyította, hogy kikerülhetetlen a város.

 

 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás