Fotók: Mirror

Senki sem tudja kitalálni, hogyan égett így le az ismert modell feneke

ugytudjuk.hu
2019. augusztus 7. szerda, 16:00
Csak vakargatják a fejüket a rajongók.

Teljesen összezavarta rajongóit egy ausztrál modell, Holly-Daze Coffey, amikor bikiniben készült fotókat posztolt magáról. A 21 éves modell feneke ugyanis elég furcsán barnult le a napon, sokan nem értik, hogy 

 

mégis hogy került egy teljesen tökéletes, vízszintes vonal a fenekére.

 

 

 

Annak ellenére, hogy a kommentelőket teljesen összezavarták a képek, Holly közel egymillió lájkot kapott rá. A hozzászólók között nők is vannak, akik azt mondják, nem létezik olyan bikini alsó, ami hasonló csíkokat hagyna a viselőjén. Mások szerint egyszerűen csak ízléstelenek a képek, nem értik, hogy Holly miért posztol ilyen képeket.

 

A modellt azonban nem hatják meg a negatív hozzászólások, az ausztrál lapoknak azt mondta, hogy szerinte csak a trollok találták be, akiknek nincs jobb dolguk a negatív üzeneteik terjesztésénél. Azt is hozzáadta, hogy a jövőben nem vesz vissza, továbbra is félmeztelen képeket fog magáról feltölteni az Instagramra. Azt azonban senkinek sem mondta el, hogy honnan jöttek a csíkok, amitől csak tovább folytatódnak a találgatások.

 

 

Holly egyébként egy elég ismert celeb Ausztráliában, 2011-ben figyeltek rá az emberek, amikor 12 évesen megnyert egy szörfversenyt. Azóta is rendszeresen szörfözik, a buliba már a testvérei is beszálltak. Mellette folyamatosan polgárpukkasztó képeket töltögetnek fel magukról az internetre, amiért meg is kapták az ausztrál Kardashian jelzőt, de ez Holly-t nem zavarja, sőt, kifejezetten örül neki.

 

(Mirror)

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás