Milyen időben fogunk szavazni? Kukkantsd meg!

ugytudjuk.hu
2019. október 13. vasárnap, 08:47
A délelőtt fő feladata: találj el a ködben a szavazóhelységig!

Vasárnap a napsütést leginkább fátyolfelhők szűrhetik, de helyenként kisebb gomolyfelhők is megjelenhetnek az égen, de a hajnalra képződő köd Sopron környékén akár a déli órákig is megmaradhat - írja előrejelzésében az Időkép. Csapadék továbbra sem várható. A Dunántúl déli felén élénk lehet a déli-délnyugati szél. Hajnalban 4-11, délután 18-26 fok várható, a tartósabban ködös tájakon mérhetjük az alacsonyabb értékeket.

 

Nem lesz front térségünkben, de a melegedésre érzékenyek körében előfordulhat fejfájás, migrén, fáradékonyság és vérnyomás-ingadozás. 

 

Hétfőn is fátyolos napsütésre van kilátás hajnali pára- és ködfoltokkal, napközben a Dunántúlon élénk délies széllel. Csapadék nem várható. Délután a legtöbb helyen 21-26 fokra számíthatunk, csak a tartósabban ködös tájakon lehet ennél hűvösebb.

 

Kedden sok napsütésre, csapadékmentes időre van kilátás, de hajnalban, reggel ismét többfelé találkozhatunk párás, ködös tájakkal. A Dunántúlon többfelé élénk, erős lökések kísérhetik a délies szelet. A legmelegebb órákban 22-26 fokra számíthatunk, de a tartósabban ködös tájakon ettől pár fokkal elmaradhat a csúcshőmérséklet.

 

 

 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás