HIRDETÉS

FOTÓ - Meztelenül tiltakozik Jordán Tamás lánya, a Katona József Színház színésznője

ugytudjuk.hu
2019. november 21. csütörtök, 19:57
Jordán Adél teljesen meztelenül állt kamerák elé.

Jordán Adél, a Katona József Színház színésznője - nem mellesleg a szombathelyi Weöres Sándor Színház igazgatójának, Jordán Tamásnak a lánya - ahhoz a kampányhoz, amit a Magyar Szőrmeellenes Liga a szőrmeipar kegyetlensége ellen. Tíz ismert személyt kértek fel, akikről tíz napon keresztül osztottak meg aktfotókat az Instagramon.

 

Jordán Adél fotója a kilencedik a sorban, ezt írták a kép mellé:

 

"Adél színésznőként és anyaként, elsősorban a családjának és szakmájának él, de a nagyra értékeli a saját magánszféráját, ezért ritkán szeret szerepelni a médiában. Nem sokat tudott a magyar szőrmeiparról, és amint részletesen bemutattuk neki a tényeket, úgy érezte a mi esetükben kivételt kell tennie. Nagyon hálások vagyunk, hogy személyiségével egy különleges légkört kölcsönzött a kampányunknak. Kecsessége és különleges vonásai remélhetőleg minél több ember figyelmét felkelti a magyar prémállatok sorsa iránt. Adél gondolata a szőrmeviselésről, a következő: - Az állatok szőrét nem lehet humánusan elvenni, nem létezik etikus módja a szőrme előállításának."

 

"Inkább vagyok meztelen, mint hogy szőrmét viseljek!" - 9. nap" Jordán Adél. Adél színésznőként és anyaként, elsősorban a családjának és szakmájának él, de a nagyra értékeli a saját magánszféráját, ezért ritkán szeret szerepelni a médiában. Nem sokat tudott a magyar szőrmeiparról, és amint részletesen bemutattuk neki a tényeket, úgy érezte a mi esetükben kivételt kell tennie. Nagyon hálások vagyunk, hogy személyiségével egy különleges légkört kölcsönzött a kampányunknak. Kecsessége és különleges vonásai remélhetőleg minél több ember figyelmét felkelti a magyar prémállatok sorsa iránt. Adél gondolata a szőrmeviselésről, a következő: "Az állatok szőrét nem lehet humánusan elvenni, nem létezik etikus módja a szőrme előállításának" Folytatjuk az "Inkább vagyok meztelen..." kampányunkat, amelyben először 10 napon keresztül bemutatunk 10 fényképet. Közszereplők, sportolók, színészek, zenészek, modellek és aktivisták vállalták pro bono, hogy nem a megszokott módon állnak ki a nagyvilág elé. Országunkban tabu a meztelenség, és tabu beszélni arról, hogy a szőrme viselésének mi is a valódi ára, de a valódi áldozatokra sokszor hiába mutatunk rá. Szeretnénk, ha a meztelenséget körülvevő korlátok döntögetése rávilágítana, hogy a szőrmét mint terméket is titkok övezik és hogy ezekről nem beszélni pont olyan helytelen, mint a meztelen test látványát megbélyegezni.

166 Likes, 0 Comments - @szormeellenesliga on Instagram: ""Inkább vagyok meztelen, mint hogy szőrmét viseljek!" - 9. nap" Jordán Adél. Adél színésznőként..."

 


 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás