Melania Trump állítólag már annyira válni akar, hogy számolja a perceket Joe Biden beiktatásáig

Fehér Buda 2020-11-10 06:41:00
Donald Trump az elnökséggel együtt a feleségét is elvesztheti.

Az amerikai First Lady egykori segédje, Stephanie Wolkoff arról nyilatkozott, hogy Melania Trump már a válást fontolgatja. Wolkoff szerint a válás már annyira előrehaladott állapotban van, hogy Melania éppen azon dolgozik, hogy Barron Trump, a First Lady és Donald Trump egyetlen közös gyermeke ugyanakkora arányban részesüljön a Trump-vagyonból, mint az elnök előző házasságából származó gyermekei.

Wolkoff szerint nem most romlott meg a pár kapcsolata, az egykori tanácsadó szerint Melania és Donald már jó ideje külön hálószobákban aludtak a Fehér Házon belül. De nem csak Wolkoff áll ezen az állásponton, Melania egyik másik tanácsadója, Omarosa Manigault Newman is azt mondja, Donald Trump felesége már számolja a perceket a válásig. Newman szerint azért kell várnia Melaniának a válással, mert Trump számára hatalmas megaláztatás lenne, ha a felesége még az elnöki ciklusa alatt hagyná el, a nő ezért attól fél, valamilyen módon megbüntetné a férje.

Arról, hogy Melania és Donald kapcsolata már régóta nem felhőtlen, évek óta hallani. Trump 2016-os megválasztását követően Melania állítólag sírva fakadt, egyáltalán nem akart First Lady lenni. Mrs. Trump New York-ot sem akarta elhagyni, Trump beiktatása után öt hónapnak kellett eltelnie, mire Melania hajlandó volt a Fehér Házba költözni, írja a The Mail on Sunday.

Trump megválasztását követően rengeteszer kapták lencsevégre azt is, ahogyan Melania elhessegeti Donald kezét, amikor a férje felé nyúlt. Sőt, azt is többször felvették a kamerák, ahogyan a First Lady arcára ráfagy a mosoly, miután a férje elfordul tőle. A pár viszont az évek alatt végig kiállt amellett, hogy jó a kapcsolat közöttük, ami mögöt egyesek szerint egy megállapodás állhat. Donald Trump ugyanis aláiratott egy nyilatkozatot a második feleségével, Maria Maplesszel, ami arról szólt, hogy a nő nem adhat negatív nyilatkozatokat Trumpról a médiának, de még könyvet sem írhat a kapcsolatukról. Washingtonban pedig azt beszélik, hogy anno Melania is aláírt egy hasonló nyilatkozatot.

Szólj hozzá!

Sorra büntették a rendőrök a szombathelyi Kenderesi utcán áthajtó autósokat

Az utat most aszfaltozták frissen, mégis sokan áthaladtak rajta a tiltó tábla ellenére.

László Győző az Éljen Szombathely!, Lenkai Nóra a Fidesz-KDNP, Szalai Bálint a Konzervatívok Egy Jobb Városért listavezetője

Mivel nem minden körzetben fogadták el a Mi Hazánk egyéni jelöltjeinek leadott aláírásait, így a szervezet kompenzáció listája még nem ismert.

Hiába kérdezte Ungár Péter a kormányt arról, hogy egyetértenek-e Hende Csaba „aki nem dolgozik, ne is egyék” szavaival, választ nem kapott

Az sem derült ki, hogy 2009 óra miért változatlan a családi pótlék összege, miközben 70%-os volt azóta az infláció.

Mégis lehet népszavazást tartani a kiemelt beruházási törvény eltörléséről

Zöld utat kapott az LMP – Magyarország Zöld Pártja népszavazási kezdeményezése.

300 méteren újult meg a szombathelyi Bocskai István körút

Közel 100 millió forintot költöttek el a fejlesztésre.

37 millió forintot kap vissza a hőcserélők cseréjére a győri önkormányzattól a Rába Quelle

A 23 milliárdból felújított fürdőben még ezt is cserélni kell, nagy vita volt belőle a közgyűlésben.

Az Éljen Szombathely listájának 5. helyére került Koczka Tibor

Testületbe jutása esetén azonban nem lesz az ÉSZ frakció tagja a képviselő. Függetlenként segítené a városvezetés munkáját.

Egy szombathelyi parkolóban verte meg volt barátnőjét a férfi

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Zápor, zivatar lehet csütörtökön Győrben és Szombathelyen is

Helyenként intenzív, nagyobb mennyiségű csapadék is előfordulhat.

Videó - Büntetőfékezés az M85-ösön

Csüccs vissza és mennyé' már!

Ittasan csattant a betonhídfőnek egy sofőr Körmendnél

Könnyű sérülésekkel úszta meg az esetet.

LMP: A magyar kormány meddig szolgáltatja ki a magyar munkavállalókat a távol-keleti multiknak?

A párt szerint a munkavállalói jogok korlátozása Dél-Koreában lehetséges, hogy elfogadott, de Magyarországon ez elfogadhatatlan.

Hatodikas lány késelt a bőnyi iskolában

Túl van az életveszélyen az a lány, akit tanulótársa szúrt meg a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában hétfőn.

Nőt futtatott, négy és fél év börtönt kapott a körmendi férfi

A férfi a helyszín biztosításával és a neki dolgozó nő szállításában való közreműködéssel teremtette meg a prostitúciós tevékenység feltételeit.

LMP: A DK olyan dolgokkal támadja Vitézyt, amelyek Karácsonyra is igazak

„Érdemes lenne a DK-nak olyan érveket találnia Vitézy Dávid ellen, amelyek nem igazak Karácsony Gergelyre” – írta az LMP.