Megváltozik a szombathelyi buszközlekedés

ugytudjuk.hu
2019. augusztus 10. szombat, 12:00
Augusztus 20-án lép érvénybe.

FIZETETT POLITIKAI HIRDETÉS
MEGRENDELŐ: MOMENTUM MOZGALOM

Az ÉNYKK közzétette, hol és miben fog változni a szombathelyi buszközlekedés a Savaria Karnevál miatt.

 

Augusztus 20-án (kedden) 8.00 órától üzemzárásig:
 

A Rákóczi Ferenc utcában közlekedő helyi autóbuszjáratok a Batthyány tér elnevezésű megállóhelyeket nem érintik. Az érintett helyi menetrendszerinti autóbuszjáratok (6, 6A, 12B, 21B) a Thököly I. utca – Mátyás király u. – Zrínyi Ilona utca – Rákóczi F. utca útvonalon közlekednek.

 

Augusztus 21-én (szerdán) üzemkezdettől augusztus 26-án (hétfőn) üzemzárásig:

 

A 30Y és 35-ös vonalszámú menetrendszerinti helyi járatok a Vasútállomás – Szelestey László utca (Széll Kálmán utca) – Petőfi Sándor utca útvonalon közlekednek, és valamennyi kijelölt megállóhelyen megállnak.

 

Az 5H, 6, 6A, 7, 8, 9, 10H, 12, 12B, 21, 21B, 26, 27 jelzésű helyi menetrendszerinti autóbuszjáratok a Hunyadi út – Szent Flórián körút – Mátyás király utca útvonalon közlekednek, és valamennyi kijelölt megállóhelyen megállnak. Azonban nem érintik az Aluljáró (Thököly utca) – Városháza – Batthyány tér – Rákóczi utcai iskola, továbbá a 9-es jelzésű autóbuszok a Piac elnevezésű megállóhelyeket.

 

A regionális és szerződéses autóbuszjáratok a Szombathely, Városháza és a Szombathely, aluljáró (Thököly utca) elnevezésű megállóhelyeket nem érintik, helyettük a Szombathely, aluljáró (Szent Márton utca) elnevezésű megállóhelyen állnak meg.

 

Augusztus 23-án és 24-én (pénteken és szombaton) 17.00 órától üzemzárásig (esőnap esetén augusztus 25-én 9.00 órától 14.00 óráig):

 

A karneváli felvonulás miatt a Széll Kálmán utcában közlekedő autóbuszok nem érintik a Savaria Nagyszálló elnevezésű megállóhelyet, a szerződéses járatok az 56-osok tere (Széll K. u.) megállóhelyen állnak meg.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás