Csődben a csepregi focicsapat

BZ 2019-06-18 16:50:00
Megszűnés határán a klub.

Szomorú híreket kaptunk néhány napja a Csepregi Sportegyesület háza tájáról.

Egészen pontosan a focicsapatról kapott szerkesztőségünk olyan információkat, hogy a megyei I. osztály középmezőnyében szereplő, idén 9. helyen végző focicsapat pénzügyi problémák miatt jövőre új csapatként a megyei III. osztályban kényszerül indulni.

Kerestük Kocsis Imre Gábor egyesületi elnököt, aki bár nem tagadta, hogy igazak az információink, kis időt kért, amíg érdemben beszélni tud.

Időközben a csapat Facebook-oldalán is meglepő dolgok jelentek meg, ami a mi értesüléseinket erősítette meg.

Mint írják, "a pályán kívül sajnos elbántak a csapattal. Hiányzó tao-milliók, korábbi vezetőség sorozatos rossz döntései, illetve az önkormányzat nulla támogatásával ide jutott a csepregi labdarúgás. Odáig, hogy egy olyan fiatal csapatot tettek tönkre, ahol nem voltak fizetett játékosok, amit a barátság vitt előre és tartott egyben. Megkockáztatjuk, hogy az országban még egy ilyen csapatot nem talál az ember. Ennek most vége."

A bejegyzésben az áll, hogy legjobb esetben a megyei III. osztályban indulhat újra a csapat, de az sem kizárt, hogy megszűnik a labdarúgás Csepregen.

"A politika ebbe is beleszólt." - írják keserűen.

Az önkormányzat tagad

Kerestük Vlasich Krisztián polgármestert is, de telefonon azt a tájékoztatást adták, hogy nincs a hivatalban. Ma viszont közleményt adott ki Csepreg önkormányzata. Megdöbbentek a Csepregi SE közleményén, az önkormányzat szerint abban "hamis és valótlan állításokat" fogalmaztak meg.


"Felszólítjuk a Csepregi Sportegyesület vezetőségét, hogy nagy nyilvánosság előtt, Csepreg Város Önkormányzatára tett negatív, sértő és valótlan megnyilvánulásai miatt kérjen bocsánatot, és adjon ki helyreigazítást, hiszen megalapozatlanok a közzétett állítások." - írják.

Az önkormányzat közleménye szerint 2014 óta 78 milló forinttal támogatták a városi sportéletet, ezzel együtt a labdarúgást is. "Soha nem látott fejlesztésekről" írnak, felsorolásuk szerint a Malomkerti Sportlétesítményben modern öntözőrendszert, új gyepszőnyeget, új korlátot és kispadokat, új pályavilágítást, térfigyelő kamerarendszert telepítettek önkormányzati szerepvállalással. A kerítésépítés folyamatban van, a kisgyerekeknek 13 milliós ovisport pálya épül, a nagyoknak pedig egy 20x40 méteres műfüves pálya 36 millióból.

Szerintük az, hogy a Csepregi SE korábbi vezetősége az elmúlt négy évben állítólagosan sorozatosan rossz döntéseket hozott, az nem jelenti azt, hogy az önkormányzatot anyagi felelősség terhelné a Csepregi SE pénzügyi stabilitási nehézségei miatt.

Az önkormányzati közleményben írják, az MLSZ hivatalos tájékoztatása szerint nincs akadálya a megyei I. osztályban való indulásnak.

Az önkormányzat szerint a sportegyesület közleménye óta eltelt időben "látható, hogy kik léptek színre az egyéni politikai érdeküket szem előtt tartva." Szerintük munkájukat és társadalmi megbízatásukat korábban elvesztett képviselők, az országos politikai gyűlölködéstől átitatottan próbálják megvezetni az embereket, mindezt úgy, hogy kihasználják a klub jelenlegi helyzetét.

A teljes csepregi közlemény itt olvasható.

Hamarosan újabb részletekkel jelentkezünk!

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.