Megszületett Zorka, Noel és Maxim

Vágvölgyi Bálint 2020-11-17 14:07:09
Szombathelyi anyakönyvi hírek.

SZÜLETÉS: 

Tóth Balázs és Dávid Veronika Erzsébet fia: Olivér, Szabó Ákos és Matics Brigitta fia: Áron Tibor, Tófei Dániel és Tasnádi Georgina Dóra leánya: Dorka, Dezse Gyula és Kovács Alinka leánya: Darinka, Kóbor Bálint István és Kázmér Cintia fia: Gellért István, Dancsecs Tibor és Fogel Katalin fia: Noel, Kenyeres Zsolt és Szalai Viktória leánya: Vanda, Nagy Imre és Bódizs Georgina fia: Noel, Csonka Ádám János és Haág Vivien fia: Levente, Laki Balázs és Laga Barbara fia: Bertalan, Horváth Balázs Ferenc és Batári Vivien Elizabet fia: Márk, Zachár Zoltán és Vincze Viktória leánya: Zorka, Székely Gábor Richárd és Vincze Tímea Hajnalka leánya: Dóra, Domán József és Görcsi Dóra fia: Marcell, Tuboly Gábor és Szindekovics Eszter leánya: Helena Veronika, Szabó Ádám és Barabás Kinga fia: Márk, Mészáros Roland és Gombás Adrienn leánya: Karolina, Vajda Norbert és Pozsonyi Cintia leánya: Liána Szelina, Károly Lajos és Varga Bianka fia: Dominik, Merkli Péter és Varga Eszter Éva leánya: Zsóka, Csepregi László Henrik és Gecse Rita fia: László, Gálos Lajos Krisztián és Kocsis Renáta leánya: Bíborka Ella, Horváth Gábor Attila és Földi Petra fia: Barnabás, Vass László és Buru Vivien Katalin fia: László, Magyar Ákos és Szücs Heléna leánya: Melánia Léna, Krenner Áron és Meksz Vanessza leánya: Rozina, Görög Péter Gergő és Polgár Tünde Evelin leánya: Anna Nóra, Császár Zsolt és Mesics Szilvia fia: Maxim

HÁZASSÁG:

Varga Zoltán István és Márton Mercédesz Barbara, Selmeczy Gyula és Babos Szabina Anna, Babos Róbert Ferenc és Tatár Tímea, Varga Alex Árpád és Sziffer Réka Anna

HALÁLESET: 

Felbert Ferencné Kraller Margit, Danka Bernadett, Tompeck Sándor, Szabó Miklós Zoltánné Tóth Margit, Kardos Istvánné Varga Ilona, Zrinszki Piroska, Lada Zoltánné Batha Olga, Horváth Péter Sándorné Kiss Sarolta Stefánia, Horváth János, Molnár Sándor, Béry Szabina, Oroszi Imre Józsefné Budai Ilona, Tóth László Imre, Czinder Ferencné Takács Margit, Horváth Béla, Sütő József, dr. Ekler Anna Mária, Nyári Anna, Kóji Ferenc, Németh Károly, Polgár József, Varga Gyula, Lisztes István János, Rövid Jánosné Varga Margit, Péter Imre, Németh Károly Imre, Mihácsi Lénárdné Veisz Erzsébet Jolán, Horváth János, Pilcz Károly Jánosné Szitár Gizella, Bonifert Ervin Jánosné Lőrincsik Erzsébet Mária, Kun László István, Bugnits István, Parrag János, Móricz Géza, Gulner Mihályné Vajda Gizella Irén

Szólj hozzá!

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.

Pedofil fotós is dolgozott a Little Miss Hungary gyermekszépségversenyen

A gyerekszépségverseny szervezője csalás miatt áll bíróság elé.

A szakember szerint nem indokolt a szúnyoggyérítés Győrben

Hiába jelentek meg a szúnyogok, az élő vizeinkben még nem kezdtek el növekedni a lárvák

Kalapáccsal verte fejbe kutyáját az ittas sárvári férfi

Az állatnak különös szenvedést okozott, és alkalmas volt arra is, hogy a pusztulását okozza.

Megérkezett a balkonszezon

Itt a tavasz, a jó idő, a melegedő időjárás, ideje feldíszíteni az erkélyt. A cikkel ehhez a feladathoz szeretnénk hasznos tippeket adni. Összeszedtük a legfontosabb teendőket, valamint minden hasznos tudnivalót, és eláruljuk, hogy melyek a nélkülözhetetlen szerszámok. 

Havazott az Írott-kőn

Nyárból a télbe.

Megállapodtak a bérekről az Audiban

650 ezer forintos egyszeri kifizetésben is megegyeztek a gyár és a szakszervezet képviselői.