Megszületett Szonja, Lara és Medárd

Vágvölgyi Bálint 2020-08-24 17:01:41
Szombathelyi anyakönyvi hírek.

SZÜLETÉS: 

Tulok Szabolcs és Sass Eszter fia: Marcell, Horváth Máté és Füle Katalin leánya: Emma, Nagy Dániel és Barki Kinga fia: Medárd, Tüzes József és Kondor Barbara fia. Kevin, Tendli Mihály Ferenc és Katafay Kinga fia: Levente, Nagy Norbert és Tóth Bianka fia: Ákos, Lendvai Péter és Jánosa Katica fia: Mátyás, Kántor Márk és Horváth Mónika fia: Vince, Horváth Marcell és Kiss Kitti Éva fia: Mendel, Tulok Tamás és Piros Gabriella fia: Dominik, Németh Gábor és Horváth Nikoletta leánya: Luca, Hullmann Martin és Szombathelyi Noémi fia: Nándor, Sárdi Zoltán és Tanai Viktória Rita leánya: Bianka, Horváth Sándor és Stefán Ildikó leánya: Adrienn, Gerencsér Gábor és Sebestyén Veronika fia: Bende, Tárczy Tamás és Mladoniczki Réka leánya: Lia Tamara, Nagy Sándor és dr. Sándor Ildikó fia: Attila, Burka Zsolt és dr. Hameed Nóra Fatime leánya: Nadira, Orsós Tamás és Kun Zsuzsanna leánya: Sztella Ilona, Varga Róbert István és Torma Annamária fia: Ábel Márk, Szuák László és Juhász Fruzsina fia: Lukács, Hegedüs Gábor és Varga Anita Katalin leánya: Szonja, Steier Zoltán és Hegedüs Eszter leánya: Borbála, Fancsali András és Csőgör Éva fia: Ádám, Mészáros Zoltán és Fülöp Renáta Rita leánya: Lara, Csárdi-Braunstein János és Petkes Viola Lilla fia: János, Horváth Bálint és Straszner Lilla Terézia fia: Bálint, Angyal Norbert István és Lumniczer Nóra leánya: Gréta, Antal Kálmán és Tóth Gabriella fia: Norman, Pusztai Mihály és Márfi Alexandra fia: Csongor, Kámi Márk és Kovács Andrea Szandra fia: Benett, Lakatos Gábor és Németh Alexandra Erzsébet leánya: Lara

HÁZASSÁG:

Vörös Zsolt és Varga Viktória, Tislér Dániel és Orsós Barbara, Silva Matos Felipe és Erdei Brigitta Mária, Molnár Péter István és Mészáros Nikoletta, Galambos László és Kozma Szilvia, Horváth Ádám és dr. Dékány Dorisz, Magyar Gergely és Varga Ágnes, Tóth Balázs és Bürgermaier Nikoletta, Horváth Szabolcs és Horváth Evelyn, Görög Péter Gergő és Polgár Tünde Evelin, Koczor Árpád és Döme Mónika Zsuzsanna, Gőcze Szabolcs Csaba és Horváth Szilvia Mária, Kiss Péter és Bóna Ilona, Oláh Zoltán Miklós és Pataki Martina Mária, Nagy Péter és Petrásovics Regina Mária, Fölnagy Gábor és Balogh Ramóna 

HALÁLESET: 

dr. Smidelius Jenő Györgyné Szily Mária Gizella, Ragasits Ferenc, Csikós István Nándor, Elek István, dr. Hende Marcell, Laki Sándorné Fritz Erzsébet, Péntek István, Hermann Mihályné Preiczer Mária Bernadette, Baldauf Ignác, Pápay Józsefné Sipos Rozália, Németh Zoltánné Németh Anna Mária, Nyári György, Gáncs Géza, Bődi Rezső, Kálmán Józsefné Pados Amália

Szólj hozzá!

Elkötelezte magát a felügyelő bizottság felállításában az SZKKA

Legkorábban május végén, június elején kezdheti meg működését a FEB. 55 millió forint sorsa lóg a levegőben.

Kiss & Go táblákat tesznek ki több győri óvoda és bölcsőde közelébe

Reggel és délután pár percig parkolójegy váltása nélkül lehet várakozni.

1,4 millióval kopasztották meg, pedig elsőre nem hitte el a csalók meséjét

Az elkövető első telefonhívását megszakította, másodjára azonban a tettesek mégis meg tudták győzni arról, hogy bankszámláját támadás érte.

Kihelyezett hulladékudvar lesz Gyirmóton szombaton

A MOHU Zrt. kérésére a beszállítani kívánt hulladékot a kihelyezett gyűjtőhelyen hulladék fajtánkként mérlegelni szükséges.

Szétverte a börtöncellát egy férfi a szombathelyi börtönben

Cselekményével közel 200 ezer forint kárt okozott.

Napos, gomolyfelhős idő várható pénteken

A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű.

Bebes István, körmendi polgármester feljelentést tesz, mert közadatokat jelentetett meg az Ugytudjuk.hu

A város első embere szerint üzleti titok egy közpénzből felújított, nemzeti vagyonnak minősülő épület üzemeltetésére tett pályázati ajánlat.

MÁV: Szombattól folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon a karbantartás második fázisa érinti az S10-es, S12-es és G10-es járatokat, a szombathelyi Savaria IC-ket és a soproni InterCityket.

„Rohadjon meg minden kék!” – 80 nap elzárás jár a szombathelyi rendőr fenyegetéséért

Bíróságról börtönbe szállítás közben fenyegetőzött a rab.

A szentiváni civil jelölt Pintér Bence polgármesterjelöltségét támogatja

Pintér Bence egyesülete pedig úgy támogatja dr. Balog-Farkas Renátát, hogy nem indulnak el a szentiváni körzetben.

Kapott-e fizetést Jagodits Zsuzsa?

A szombathelyi Fidesz képviselőjelöltje annak a Haladásnak a kommunikációs vezetője, ahol hónapok óta nem volt fizetés. A városi közgyűlésben megint téma volt a foci.

Ököllel mellkason ütötte volt párját a szombathelyi férfi

A nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Szakadozik a felhőzet csütörtökön, de lehet zápor

A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű.

Mire számíthat a cserbenhagyó ittas vezető?

Magyarországon a KRESZ egyértelműen tiltja a járművezetők számára az alkohol fogyasztását, illetve a járművezetést ilyen esetekben.

Elküldték Kuznyecovot az ETO-ból

Két hónapig volt vezetődedző.

Péntektől teljesen lezárják a szombathelyi Rumi utat

A Szőlős utca és a "mozaikos" kereszteződés között fognak aszfaltozni.