Megszületett Mirabella, Eliot és Kende

Vágvölgyi Bálint 2020-11-23 16:12:48
Szombathelyi anyakönyvi hírek.

SZÜLETÉS: 

Wittinger Dénes és Benczik Klaudia Mária fia: Miró Iván, Hegedűs János és Csibi-Kuti Eszter Katalin leánya: Johanna, Horváth Tamás és Nagy Réka fia: Barnabás, Kollarits László Zsolt és Horváth Laura fia: Zsombor,  Korosecz Zoltán és Felhős Kitti fia: Dominik, Sóskuti Imre és Dénes Szilvia leánya: Dorka, Soós Dániel és Eichel Izabella fia: Benjamin, Mersits Tamás és Skrapits Kitti leánya: Emma, Horváth László Roland és Forgács Dolóresz fia: Eliot, Farkas János és Gerbert Vanda leánya: Olívia, Szakály László és Horváth Beatrix fia: Zsombor, Bertha Martin és Hartmann Diána leánya: Dorka, Sárközi András és Süle Beatrix fia: Kevin, Vaspöri István és Németh Eszter leánya: Elizabet, Tóth József és Godó Adrienn fia: Kende, Gaál István és Csukás Dóra Márta fia: Ambrus, Beő Lajos és Németh Ansztázia Roberta leánya: Aisah Ibolya, Svób István és Bozi Veronika leánya: Florina, Balázsy András és Balogh Nóra leánya: Léna, Kopácsi Péter és Farkas Enikő Mária fia: Dominik, Horváth Bence és Bertalan Tünde fia: Alex, Lévai Géza és Botos Kitti Edina fia: Dominik Hugó, Molnár Patrik és Horváth Gina fia: Patrik, Szanati Gergő és Rákos Tímea leánya: Eliza, Konczér Róbert Péter és Bősze Adrienn fia: Bence, Pados Szabolcs és Varga Hanna leánya: Karola, Illés Tamás és Enzsöl Klaudia leánya: Lili, Németh László István és Lődör Gabriella fia: Mátyás László, Hoffmann Máté és Tóth Tímea leánya: Kamilla, Horváth Patrik és Friedrich Viktória leánya: Eleonóra, Horváth Kristóf Ákos és Orbán Brigitta leánya: Mirabella, Fekete Tamás és Novák Alexandra fia: Marcell, Pölöskei Gábor és Végh Mónika Andrea fia: Levente

HÁZASSÁG:

Mazur Balázs és Csonka Szilvia, Rózsa István és Gál Enikő, Balogh Péter és Németh Viktória, Molnár Tamás és Varju Gyöngyi, Naász Péter és Horváth Tímea,

HALÁLESET: 

Molnár Attila, Gerencsér János Gyula, Bonifert Ervin Jánosné Lőrincsik Erzsébet Mária, Bencsics Tibor László, Pödör Katalin, Németh László, Molnár Lajosné Horváth Anna Mária, Németh Józsefné Sarang Aranka, Horváth Jenő, Kis István Sándor, Horváth Imre, Benkő Miklós, Kovács Ágota Anna, Sztastyik Tibor, Kerner Tibor Imre, Csáfordi Gyula György, Dénes László Endréné Buzits Ildikó Mária, Sági istván, Dr. Magyar Rezső, Dr. Vécsey Béláné Csikor Irén Erzsébet, Merkl László, Ács László István, Ávár Imre, Jóna József, Imrő János, Tóth Tibor Béla, Németh Sándor, Szalay István Béláné Földesi Jolán, Szerdahelyi András, Balatoni Sándor, Csonka Ernőné Szakál Anna, Weigl Edit Éva, Horváth Attila, Papp Zoltán, Maximovics Antal Miklósné Halinka Mária, Szabó András, Rákos Tiborné Pap Emma, Bíró József Károlyné Bertha Rita, Kovács Sándor, Pomper Károly János

Szólj hozzá!

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.

Pedofil fotós is dolgozott a Little Miss Hungary gyermekszépségversenyen

A gyerekszépségverseny szervezője csalás miatt áll bíróság elé.

A szakember szerint nem indokolt a szúnyoggyérítés Győrben

Hiába jelentek meg a szúnyogok, az élő vizeinkben még nem kezdtek el növekedni a lárvák