Még az orvosok is elszégyellték magukat, amikor rájöttek, hogy mi ez a furcsa folt egy csecsemő szájpadlásán

Fehér Buda 2019-07-11 16:59:00
Egy nővér jött rá a titok nyitjára.

Teljesen megrémült egy brit anyuka, amikor egy sötét foltot vett észre a lánya szájpadlásán. Darian azt mondja, hogy egyből megpróbálta megtörölgetni a lánya száját, de a folt nem tűnt el, úgyhogy azonnal orvoshoz vitte a gyermeket.

Darian egy internetes posztban azt írja, hogy a kórházban az ápolónők is megpróbálták megtörölni a baba száját, de nem úgy tűnt, hogy a folt megmozdulna. A kislányt ezután egy doktor is megvizsgálta, aki azt mondta, hogy lehet, hogy egy anyajegyről van szó. Az anyuka viszont tudta, hogy a gyermekének ott nem volt eddig anyajegye, úgyhogy a doktorok szakértőket hívtak, hátha ők rájönnek, hogy mi a rejtélyes folt.

Közben egy nővér tovább vizsgálgatta a babát, ekkor Darian meglátta, hogy a foltnak fehér a széle. A nővér ekkor megkaparta a foltot, ekkor derült ki, hogy egy 

kartondaarab ragadt a gyermek szájpadlására.

Darian azt mondja, hogy a körülötte álló orvosok kisebb röhögőgörcsöt kaptak, amikor kiderült, hogy mi volt az a fene nagy rejtély. A nő aztán arra is rájött, hogy miként került a baba szájába egy dobozdarab. Darian ugyanis aznap éppen takarított, amikor hátat fordított a lányának, ő egyszerre nekiállt megrágni egy dobozt. A nő persze elvette tőle a dobozt, de egy kis kartondarabot addigra sikerült leharapnia a gyermekének.

Darian a posztban azt írja, hogy most már egészen szégyelli magát, amiért ekkora hűhót csapott egy ilyen kis dologból. Azért örül, hogy nem történt nagyobb baj, hiszen akár a baba torkán is akadhatott volna a kartondarab.

(Mirror)

 

Szólj hozzá!

Megválasztotta köztársasági elnökké Sulyok Tamást a parlament

A szavazás előtt a DK, a Momentum, az MSZP, a Jobbik és a Párbeszéd képviselői kivonultak az ülésteremből.

Elfogadta a parlament Novák Katalin lemondását

Jelenleg Kövér László látja el az államfői feladatokat.

Az Éljen Szombathely is Horváth lemondását követeli

Önmagában is felháborító, hogy egy ilyen cselekmény miatt elítélt bűnöző magát mentegető írásának egy önkormányzati képviselő teret ad - írják közleményükben.

A rozáceás bőr ápolása – hasznos tippek, javasolt kozmetikumok

Kipirosodott, égő arc, kínzó viszketés – bizonyára már hallottál róla, de ha jó ideje küszködsz is vele, ez a cikk segíthet néhány hasznos tipp által. 

Megrongálták a Radnóti-szobrot Pannonhalmán

Felfesztítették a rácsot, letörték a szobor fejét.

Ezért:

Pökhendi választ adott Horváth Gábor fideszes szombathelyi képviselő arra a kérdésünkre, hogy miért tűnt el Facebook-oldaláról a K. Endre ártatlanságát bizonygató bejegyzés.

Sorcsere: hét körzetben is új arcot indít a győri Fidesz

Radnóti, Sik, Hajszán, Takács, Rózsavölgyi a távozók között. Szakács István ennek örömére azt írta:„bevált csapaton nem szabad változtatni”.

A Győr-Szol igazgatója szerint nincs nyomozás ellenük, Hajtó viszont kirakott egy dokumentumot, ami szerint igen

Folytatódik a városüzemeltető cég és a volt fideszes képviselő közötti adok-kapok.

Gázolás történt Szombathelyen a Jókai Mór utcában

A gyalogátkelőn ütöttek el egy járókelőt.

Interjút ígért az Ugytudjuk.hu-nak Lenkai Nóra, majd lemondta azt

Egyelőre új időpontot sem adott, amikor feltehetnénk kérdéseinket.

Megfejtették a bálnák énekének titkát

Most már biztos, hogy a hajók megzavarják a cetek kommunikációját.