Fotó: Mirror

Még az orvosok is elszégyellték magukat, amikor rájöttek, hogy mi ez a furcsa folt egy csecsemő szájpadlásán

Fehér Buda
2019. július 11. csütörtök, 16:59
Egy nővér jött rá a titok nyitjára.

Teljesen megrémült egy brit anyuka, amikor egy sötét foltot vett észre a lánya szájpadlásán. Darian azt mondja, hogy egyből megpróbálta megtörölgetni a lánya száját, de a folt nem tűnt el, úgyhogy azonnal orvoshoz vitte a gyermeket.

 

Darian egy internetes posztban azt írja, hogy a kórházban az ápolónők is megpróbálták megtörölni a baba száját, de nem úgy tűnt, hogy a folt megmozdulna. A kislányt ezután egy doktor is megvizsgálta, aki azt mondta, hogy lehet, hogy egy anyajegyről van szó. Az anyuka viszont tudta, hogy a gyermekének ott nem volt eddig anyajegye, úgyhogy a doktorok szakértőket hívtak, hátha ők rájönnek, hogy mi a rejtélyes folt.

 

Közben egy nővér tovább vizsgálgatta a babát, ekkor Darian meglátta, hogy a foltnak fehér a széle. A nővér ekkor megkaparta a foltot, ekkor derült ki, hogy egy 

 

kartondaarab ragadt a gyermek szájpadlására.

 

Darian azt mondja, hogy a körülötte álló orvosok kisebb röhögőgörcsöt kaptak, amikor kiderült, hogy mi volt az a fene nagy rejtély. A nő aztán arra is rájött, hogy miként került a baba szájába egy dobozdarab. Darian ugyanis aznap éppen takarított, amikor hátat fordított a lányának, ő egyszerre nekiállt megrágni egy dobozt. A nő persze elvette tőle a dobozt, de egy kis kartondarabot addigra sikerült leharapnia a gyermekének.

 

Darian a posztban azt írja, hogy most már egészen szégyelli magát, amiért ekkora hűhót csapott egy ilyen kis dologból. Azért örül, hogy nem történt nagyobb baj, hiszen akár a baba torkán is akadhatott volna a kartondarab.

 

(Mirror)

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás