HIRDETÉS

Fotó: Bonyhádi Zoltán

Magyarországon belül váltott klubot a Falco volt légiósa

Vágvölgyi Bálint
2019. augusztus 13. kedd, 14:46
Új kihívásra vágyott.

A Naturtex-SZTE-Szedeák csapatánál folytatja pályafutását Stefan Balmazovics, a Falcóval tavaly bajnoki címet szerző kosaras – jelentette be a szegedi klub hivatalos Facebook-oldalán.

 

– Új kihívásra vágytam a Falcóval szerzett bajnoki cím után. Szeretnék segíteni a Szedeáknak abban, hogy megküzdjünk a rájátszásbeli szereplésért – nyilatkozta Balmazovics a csapat honlapjának.

 

A hármas és négyes poszton bevethető szerb játékos a Falcóban 40 bajnoki mérkőzésen átlagban 23.5 percet töltött a pályán, ami alatt 9.6 pontot és 2.7 lepattanót átlagolt.

 

– Abszolút nem visszalépés számomra, hogy a Szedeákban játszom! Ha csatlakozom egy klubhoz, arra a családomként tekintek, márpedig a családomért mindent megteszek. Ez a profi élet, erről szól a kosárlabda. Nem a múltban élek, hanem a jövőért dolgozom. Biztos vagyok benne, hogy kemény munkával elérjük célunkat. Szeretném, ha minél több ember kijönne a csarnokba és biztatna bennünket, sokat jelenthet az ő segítségük is céljaink megvalósításában – zárta Stefan Balmazovics.

 

(via BB1)

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás