HIRDETÉS

Magdi anyus is feltűnik a Zaporozsec új klipjében

ugytudjuk.hu
2019. október 9. szerda, 09:05
Igaz, most nem így hívják, hanem Punk Aranka.

Új klippel jelentkezett a Zaporozsec, a szentgotthárdi zenekar az Egyszeregy című dalukhoz forgattak videót. A játékos punk dalocska eredetileg Punk Aranka néven látta meg a napvilágot. Hiába kapott végül más címet a szerzemény, a Punk Aranka karakter nem hagyta magát legyőzni és önálló életre kelt. Így lett „Magdi anyus", azaz Fodor Zsóka – a Barátok közt sorozatból ismert népszerű – színésznő a Zaporozsec legújabb videójának főszereplője.

 

Fodor Zsóka a klipben egy eddig ismeretlen arcát mutatja meg. Punk Aranka, egy Zaporozsec-rajongó nagyiként felkarnyi tetoválással, borsófőzelékkel, tánccal és egy jó adag őrülettel követeli magának az élőzenét.

 

ZAPOROZSEC - EGYSZEREGY (Official Music Video)

Live: 2019. október 17. Budapest, Ellátóház Esemény link: https://www.facebook.com/events/29226... Pank Aranka - FODOR ZSÓKA Zaporozsec Varga Bence gitár, ének Papp Dávid basszusgitár Hoffmann Máté dob Balaton Gergely gitár Facebook: www.facebook.com/zaporozsec Instagram: www.instagram.com/zaporozsecofficial Dalszöveg: Ne félj! A farkastól ne félj! Ha közel merészkedsz, rád ugat, (Talán) megkóstol, de nem harap Várj!

 

„Zsóka izgalmas személyiség, egy tüneményes, jó értelemben vett őrült. Illett hozzá a szerep. A felkérésen sem sokat gondolkodott, szinte azonnal igent mondott. Élvezte a forgatást, ötletei voltak és megnevettetett mindenkit." – mondta Varga Bence, a zenekar énekese.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás