Ma sem marad szárazon a Savaria Karnevál: újabb zivatarokat és felhőszakadást jósolnak

ugytudjuk.hu
2019. augusztus 25. vasárnap, 08:49
Úgy tűnik, ma is elázunk.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a mai napon fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütésre számíthatunk. Szórványosan várható zápor, zivatar. A keleties szél helyenként megélénkül, zivatarok környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. Többek közt Vas megyére is elsőfokú, citromsárga riasztást adtak ki a zivatarok és felhőszakadás miatt. A legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34 fok között alakul. Késő estére általában 21 és 27 fok közé hűl le a levegő. 

 

 

A  Karnevál tegnap esti felvonulást és a programot is felfüggesztették az eső miatt, reméljük ma nem ismétlődik meg ugyanez.

 

Éjszaka gomolyfelhő-képződésre és fátyolfelhőkre is számíthatunk, több helyen valószínű zápor, zivatar. Az északkeleti szél többnyire mérsékelt marad, de zivatarok környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 22 fok között alakul.

 

Hétfőn a fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütésre számíthatunk. Szórványosan valószínű zápor, zivatar. A délkeleti, keleti szelet helyenként élénk lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 34 fok között várható.

 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás