Grafika: Vágvölgyi Bálint

Lobby boyoknak álltak a fideszes képviselőjelöltek Szombathelyen

Farkas Bazsi
2019. szeptember 19. csütörtök, 06:23
Kilincsekre akasztják a szórólapjukat, ami akár útjelző is lehet a betörőknek. 

Sokféle megoldásokat eszelnek ki a kampánystábok, hogy meghökkentő, szokatlan, és figyelemfelhívó módon érjék el a polgárokat. A szombathelyi Fidesz is valami hasonlóval próbálkozik, igaz, ami elsőre ártatlannak tűnik, az másodjára komoly veszélyeket is rejthet magában.

 

Kilincsre akasztott cédulák hívják fel a választók figyelmét arra, hogy a Fidesz képviselőjelöltje személyesen próbálta megkeresni otthonában a választót. Sajnos azonban a polgár nem volt otthon, így a politikus egy kis kártyát hagy hátra a rövid bemutatkozó szövegével és az elérhetőségével. 

 

 

Akárcsak a hotelekben, a kilincsre akasztott ne zavarj táblák, úgy virítanak a nem találtam otthon cédulák.

 

Mondjuk ha én képviselőjelölt lennék, akkor inkább visszatalpalnék kétszer, háromszor ezekhez a lakásokhoz, mintsem a megúszásra játszva cetlit akasztanék a kilincsekre. De hát nem én vagyok a képviselőjelölt.

 

 

Arról nem is beszélve, hogy én eléggé be lennék pöccenve lakástulajként, hogy ha valaki a lakásom kilincsén ott hagyná a nincs itthon senki cetlit. Mert hát ki tudja, lehet csak pár órára, de az is lehet, hogy pont két hétre mentem el, így pedig potenciális áldozatként kínálnák fel otthonomat a betörőknek. 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás