Forrás: Facebook

LMP: Szombathely nem cirkusz!

ugytudjuk.hu
2019. szeptember 10. kedd, 14:00
A Lehet Más a Politika Vas megyei szervezete szerint Szombathely többet érdemel.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, a Molnár Miklós (Pro Savaria) által kezdeményezett polgármesterjelölti vita elől megfutamodott az épp szabadságát töltő megyei jegyző, Balázsy Péter, aki a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje Szombathelyen.

 

Koczka Tibor független jelölt és Nemény András, az Éljen Szombathely! polgármesterjelöltje is jelezte a részvételi szándékát a vitán, ám Balázsy nem jelent meg az egyeztetésen.

 

Erre reagált az LMP Vas megyei szervezete a Facebook-oldalán:

 

LMP Vas megye

Szombathely nem cirkusz! Balázsy Péter megfutamodott a vita elől. Fél a nyilvánosságtól. Nem vállalja a véleményét fontos kérdésekben. Tapasztalatlan. Alkalmatlan. Szombathely többet érdemel!

 

A választási kampány hivatalosan augusztus 24-én, vagyis 14 napja kezdődött el. Ez idő alatt a szombathelyi Fidesz és ezzel együtt a polgármesterjelöltjük egyetlen sajtótájékoztatót sem tartott, ahol a sajtó kötöttségek nélkül kérdezhetett volna. Úgy néz ki, hogy a Fidesz annyira sem tartja a szavazókat, hogy a sajtón keresztül kommunikáljon velük. Eddig csupán közleményeket szétküldve foglaltak állást egy-egy ügyben.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás