LMP: A Fidesz számoljon el, mennyi közpénzből kampányol Balázsy Péter!

ugytudjuk.hu
2019. augusztus 21. szerda, 14:28
"A Fidesz jelöltje adófizetői pénzből, munkaidejében jár olyan beruházásokat avatni, amelyek megvalósulásához semmi köze" - írják a párt közleményében.

A szombathelyi Fidesz hosszú castingja után megnevezett jelölt közpénzből, a Vas megyei adófizetők által fizetett munkaidejében kampányol, úgy hogy közben a választás tisztaságáért felel és elvileg független tisztviselő - írják az LMP közleményében, ami nemrég landolt a szerkesztőségünk e-mail fiókjában. A következőkben változtatás nélkül közöljük a közleményt:

 

Balázsy Péter a séi balesetveszélyes bicikliút felavatásánál állampolgári kérdésre azt válaszolta, hogy nem közszereplő. Ezzel szemben a valóság az, hogy a Fidesz jelöltje adófizetői pénzből, munkaidejében jár olyan beruházásokat avatni, amelyek megvalósulásához semmi köze. Az LMP ezért közérdekű adatigénylést nyújtott be, hogy megtudjuk: a Vas megyei adófizetők által fizetett munkaidejéből mennyit szán kampányolásra, mennyi közpénzt költ Balázsy Péter a Fideszre és saját kampányára.

 

Ungár Péter 

országgyűlési képviselő (LMP)

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás