Letartóztattak egy papot Amerikában, aki az oltáron szeretkezett két dominával

ugytudjuk.hu 2020-10-09 14:49:59
Három év börtönt is kaphat a görbe este miatt.

Azzal gyanúsítják a louisianai atyát, Travis Clarkot, hogy két dominával szeretkezett egy templom oltárán. A papot két pornósztárral, Mindy Dixonnal és Melissa Chenggel kapták az aktus közben a Szent Péter és Pál katolikus templomban, még szeptember végén. Az aktusra egy arra járó ember figyelt fel, akinek megakadt a szeme azon, hogy valaki még este 11-kor is a templomban van.

A járókelő így belépett a templomba, és szemtanúja volt annak, hogy a pap éppen az oltáron szeretkezik a két nővel. A szemtanú viszont nem csak ezt, hanem azt is meglátta, hogy az aktust a hármas videóra is veszi, még profi világítást is bevittek a templomba, hogy minél élesebb legyen a kép. De a pap közelében még szexjátékokat és egy tripodot is találtak, írja a Nola.

Az ügyben nyomozás indult, később kiderült, hogy Dixon már korábban eltervezte az egészet, sőt, az egyik közösségi oldalon még büszkén is posztolt arról, hogy egy társával hamarosan meggyalázzák Isten házát. A rendőrség még a helyszínen letartóztatta mindhármójukat, közszemérem sértéssel gyanúsítják őket. Ha a bíróságon bűnösnek találják a hármast, akkor akár három év börtön is várhat rájuk. 

 

Szólj hozzá!

Figyelem, holnaptól él a vásárlási idősáv, ezekre az üzletekre figyeljen!

Ezúttal nem vártak éjjelig a rendelet nyilvánosságra hozatalával, így nem kell ébren maradniuk azoknak sem, akik fel akarnak készülni a holnaptól érvényes legújabb járványügyi szabályokra.

Mutatjuk, melyik magyar filmet nevezzük a jövő évi Oscarra

Horváth Lili szerelmesfilmje lett a befutó.

Felállították Győr karácsonyfáját

Egy téti házaspár ajánlotta fel a városnak.

Megszületett Mirabella, Eliot és Kende

Szombathelyi anyakönyvi hírek.

Leváltották az Index főszerkesztőjét

Fontos változások történnek a szerkesztőségben.

Visszaszorítaná a kormány a készpénzhasználatot

Holnap döntenek az újabb tehercsökkentésekről.

Ezért csatolja be mindenki a biztonsági övet!

Itt az elrettentő ellenpélda: ennek hiányában meghalt a kocsi utasa.

Takátsné Tenki Mária: Bízom benne, hogy az önkormányzatok nem lehetetlenülnek el az esetleges megszorítások miatt

A szombathelyi fideszes önkormányzati képviselő szerint is képtelenség parkolni a belvárosban.

LMP: az önkormányzatok bedőlnének az adóbevételeik nélkül

Számos polgármester szerint a teljes önkormányzati rendszer bedőlne, ha részben vagy egészében elvonnák tőlük az adóbevételeiket - mondta az LMP frakcióvezetője hétfőn sajtótájékoztatón. Keresztes László Lóránt hangsúlyozta: pártja mindent megtesz ennek megakadályozásáért, ezért az LMP országgyűlési határozati javaslatot nyújt be az önkormányzatok érdekében.

Tömeges, célzott tesztelésről beszélt Orbán

A tömeges, célzott koronavírus-tesztelés megindítását, valamint az iskolák működésének megvédését nevezte a hét nagy védekezési akciójának Orbán Viktor miniszterelnök a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs hétfő reggeli ülése után a Facebook-oldalán közzétett videóban.

Életét vesztette egy férfi a sárvári lakástűzben

Napokig nem jelent meg a munkahelyén, a keresésére indult munkatársak találták meg az égésnyomokat.

Zsenik: A figyelmeztetések ellenére több mint kétmillió amerikai ült repülőre a hétvégén

Anthony Fauci, az ismert járványügyi szakember szerint a zsúfolt repterek, a tömeges utazások a mostaninál is nagyobb bajba sodorhatnak bennünket.

van még itt cikk a témában: