Légiós centere nélkül utazik Szolnokra a Falco

Vágvölgyi Bálint 2019-05-08 08:18:00
Reddic sérülése nem jött rendbe. A Olajnál is lesz hiányzó.

Szerda este 18 órától a Szolnoki Olaj KK a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely csapatát fogadja a felsőházi középszakaszban. A bajnok Olaj 22−9-cel a második helyen áll a tabellán, a Falco pedig 22−10-zel a harmadikon. Eddig hatszor találkoztak egymással a szezonban, az állás 4-2 a piros-feketéknek. A két csapat vezetőedzője a BB1.hu, kosaras szakportálnak nyilatkozott a mérkőzés előtt.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: Nagyon fontos mérkőzés vár mindét csapatra. A Falco is és mi is harcolunk a minél jobb helyezésért a play off előtt. Könnyen lehet, hogy a holnapi fog dönteni a második-harmadik pozícióról. Megpróbáljunk megállítani a gyorsindításaikat és a pick and rolljaikat, mert abban különösen jók, tőlünk sokkal jobb védekezés szükséges, mint amit az utóbbi meccseken nyújtottunk, Pécsen is száz pont fölött kaptunk, ez elfogadhatatlan, ebben mindenképpen javulnunk kell, hiszen csak akkor lesz esélyünk nyerni. Benkére még nem számíthatok, Kovács már visszatért, de körülbelül még hatvan százalékos állapotban van, Vojvoda és Tóth Ádám pedig újra hadra foghatóak. Viszontagságos szezont élünk, remélem, hogy hamarosan rendbe jönnek a játékosok, és nem lesz már újabb sérültünk.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: A Szolnok még veretlen hazai pályán, persze egyszer minden sorozat megszakad, de ők számítanak a holnapi mérkőzés favoritjainak. Az utóbbi időben sok problémával küszködtek a sérülések miatt, szép lassan most már mindenki visszatér hozzájuk, ez már egy másik Szolnok lesz. Az Olaj teljesen másként teljesít Vojvodával, és nélküle, mi most úgy készültünk, hogy ez már egy más sztori lesz. Kemény meccset várok, igyekszünk a legjobbunkat nyújtani, és nagyot harcolni. Felkészültünk belőlük, megvan a tervünk, hogy mit szeretnénk játszani, megpróbáljuk azt végrehajtani, és ha egy kemény meccsen a végjátékban esetleg lesz esélyünk, szeretnénk megragadni. Jó ritmusban vagyunk, optimista és pozitív vagyok, nincs rajtunk nyomás, sokat készültünk erre a meccsre is, de még egyszer hangsúlyozom, hogy a play off-ban minden a nulláról kezdődik majd, ott kell igazán villogni. Perl és Balmazovics visszatért hozzánk, a Pécs ellen már játszottak, edzettek azóta is, de még nincsenek 100 %-os állapotban.

Reddic viszont nem utazik el velünk, a sérülése nem jött rendbe ez alatt a pár nap alatt, megpróbált edzeni, de nagy volt a fájdalma, mi pedig tehetjük meg, hogy kockáztatunk. Ha erőltetjük, csak nagyobb baj lesz, holnap nem játszik, de vasárnapra rendben lesz.

Szólj hozzá!

Kiss & Go táblákat tesznek ki több győri óvoda és bölcsőde közelébe

Reggel és délután pár percig parkolójegy váltása nélkül lehet várakozni.

1,4 millióval kopasztották meg, pedig elsőre nem hitte el a csalók meséjét

Az elkövető első telefonhívását megszakította, másodjára azonban a tettesek mégis meg tudták győzni arról, hogy bankszámláját támadás érte.

Kihelyezett hulladékudvar lesz Gyirmóton szombaton

A MOHU Zrt. kérésére a beszállítani kívánt hulladékot a kihelyezett gyűjtőhelyen hulladék fajtánkként mérlegelni szükséges.

Szétverte a börtöncellát egy férfi a szombathelyi börtönben

Cselekményével közel 200 ezer forint kárt okozott.

Napos, gomolyfelhős idő várható pénteken

A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű.

Bebes István, körmendi polgármester feljelentést tesz, mert közadatokat jelentetett meg az Ugytudjuk.hu

A város első embere szerint üzleti titok egy közpénzből felújított, nemzeti vagyonnak minősülő épület üzemeltetésére tett pályázati ajánlat.

MÁV: Szombattól folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon a karbantartás második fázisa érinti az S10-es, S12-es és G10-es járatokat, a szombathelyi Savaria IC-ket és a soproni InterCityket.

„Rohadjon meg minden kék!” – 80 nap elzárás jár a szombathelyi rendőr fenyegetéséért

Bíróságról börtönbe szállítás közben fenyegetőzött a rab.

A szentiváni civil jelölt Pintér Bence polgármesterjelöltségét támogatja

Pintér Bence egyesülete pedig úgy támogatja dr. Balog-Farkas Renátát, hogy nem indulnak el a szentiváni körzetben.

Kapott-e fizetést Jagodits Zsuzsa?

A szombathelyi Fidesz képviselőjelöltje annak a Haladásnak a kommunikációs vezetője, ahol hónapok óta nem volt fizetés. A városi közgyűlésben megint téma volt a foci.

Ököllel mellkason ütötte volt párját a szombathelyi férfi

A nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Szakadozik a felhőzet csütörtökön, de lehet zápor

A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű.

Mire számíthat a cserbenhagyó ittas vezető?

Magyarországon a KRESZ egyértelműen tiltja a járművezetők számára az alkohol fogyasztását, illetve a járművezetést ilyen esetekben.

Elküldték Kuznyecovot az ETO-ból

Két hónapig volt vezetődedző.

Péntektől teljesen lezárják a szombathelyi Rumi utat

A Szőlős utca és a "mozaikos" kereszteződés között fognak aszfaltozni.

Nyomoz a rendőrség a csepregi önkormányzat körül

Ismeretlen tettes ellen sikkasztás vétsége miatt tettek feljelentést.