Fotó: Facebook

Legalább öt diákjával szexelt a korábbi Sports Illustrated modell

ugytudjuk.hu
2019. december 4. szerda, 14:20
Diákoknak küldött felvételei pornóoldalakra is kikerültek.

A 30 éves Fiona Viotti 2013 és 2019 között tanított történelmet és edzette a vízilabda csapatot egy fokvárosi elit fiúiskolában, a Bishops Diocesan College-ben - írtja a news24-re hivatkozva a 24.hu. Mindez addig tartott, amíg ki nem derült, hogy több diákjával is lefeküdt, akiknek szexuális tartalmú képeket és videókat küldött, amikből több a PornHubon kötött ki. 

 

Viotti októberben mondott fel, az iskola később elismerte, hogy a tanárnő több diákjával is közeli kapcsolatban állt. Belső vizsgálatot rendeltek el, a nő azonban megtagadta a közreműködést. Ügyvédje elmondta, hogy védence nem követett el bűncselekményt, mert a diákjai mind elmúltak már 16 évesek, ami Dél-Afrikában a beleegyezési korhatár. 

 

A korábbi vízilabdázó és modell 2009-ben a dél-afrikai Sports Illustratedben is szerepelt, nagyapja 18 évig volt az érintett iskola igazgatója. A korábban említett belső vizsgálat október közepén zárult le, ekkor pedig Facebookon két támogató oldal is felbukkant: A We love Fiona Viotti és a Fiona Viotti is the greatest teacher ever.

 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás