A kép természetesen illusztráció

Leesett pár centi hó, a MÁV máris az elemekkel küzd: van, ahol 80 percet késnek a vonatok

ugytudjuk.hu
2019. december 2. hétfő, 08:21
Fennakadások a vonatközlekedésben.

A MÁV tájékoztatása szerint a Nyugati pályaudvaron a havazás miatt nehézkes a váltóberendezések kezelése, ezért vonattorlódások alakulnak ki a Nyugati előtt.

 

A Budapest–Vác–Szob, a Budapest–Vácrátót–Vác, a Budapest-Lajosmizse és Budapest–Cegléd–Debrecen–Záhony vonalon vonalon 30-60, esetenként 60-80 perccel hosszabbodott meg a vonatok menetideje.

 

Budapesten már havazik, kiderült, hogy Szombathelyen esni fog-e

Hétfőn sokfelé számíthatunk esőre, havas esőre, hóra, valamint helyenként ónos esővel kell számolni. Jelentősebb havazás elsősorban az ország északi, északkeleti felében valószínű.

 

A Lajosmizséről Budapestre tartó 2959-es S21-es személyvonat csak Kőbánya-Kispestig közlekedik. A Nyugatiból 7:18-kor Lajosmizsére induló S21-es személyvonat Kőbánya-Kispestről indul 7:33-kor. A Ceglédről Záhonyba 8:24-kor induló személyvonat a teljes útvonalon nem közlekedik hétfőn.

 

A Budapest-Pécel közötti vonalszakaszon 20-30 perccel meghosszabbodik a menetidő, váltóállítási nehézségek miatt.

 

A MÁV applikáció nem elérhető, a szakemberek dolgoznak a hiba kijavításán.

 

A MÁV arról is tájékoztatott, hogy Bakonyszentlászló és Zirc között a Győrből Veszprémbe tartó személyvonat egy kidőlt fára futott. Csak kisebb meghibásodás történt, nem siklott ki. Egyelőre azon a szakaszon szünetel a vonatközlekedés. Az arra utazók hosszabb menetidőre számítsanak.

 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás