HIRDETÉS

Lángokban áll egy társasház a Vas megyei Simaságon

ugytudjuk.hu
2019. július 26. péntek, 12:11
Ketten meghaltak a tűzben.

Tűz keletkezett egy társasházi lakásban Simaságon a Május 1. utcában, bútorok égtek az egyik helyiségben. Az épület füsttel telítődött - tájékoztatott a Katasztrófavédelem. 

 

A sárvári és a kapuvári hivatásos, valamint a csepregi önkormányzati tűzoltókat riasztották az esethez, amelyhez a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kivonult. 

 

Az egységek az égő lakásból két embert, a szomszédból pedig egy lakót mentettek ki. A rajok egy gázpalackot is kihoztak az épületből.

 

Közben az egységeknek sikerült megfékezni a lángokat és eloltani a tüzet. A helyszínre érkezett egy mentőhelikopter is.

 

Frissítés:

 

A 112 Press információi szerint két ember, egy kilenc éves kisfiú és nagymamája meghalt a lakástűzben. A lap szerint a kisgyerek játszhatott a gyufával, ez okozhatta tüzet.

 

Kiss Péter, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság helyettes szóvivője elmondta: a Május elseje utcában egy négylakásos társasház egyik lakásában bútorok gyulladtak ki. A tűzoltók az épületből három embert kimenekítettek, majd átadták őket a mentőknek. Közülük ketten életüket vesztették.

 

A lángokat eloltották, a tűzoltók jelenleg már az utómunkálatokat végzik. A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság vizsgálja a tűz keletkezésének körülményeit - tette hozzá.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás