Közvélemény-kutatást indít a Mindenki Sárvárért Mozgalom

Fehér Buda
2019. július 10. szerda, 06:27
A mozgalom tagjai arra kíváncsiak, hogy mit tartanak problémásnak Sárvár lakói.

FIZETETT POLITIKAI HIRDETÉS
MEGRENDELŐ: MOMENTUM MOZGALOM

Online közvélemény-kutatást indít a Mindenki Sárvárért Mozgalom, tudtuk meg Németh Zsolttól, a sárvári ellenzéki összefogás polgármesterjelöltjétől. A képviselő azt mondja, azért döntöttek a közvélemény-kutatást mellett, mert rengeteg kimondatlan kérdés van Sárváron, ezeket akarják összegyűjteni.

 

A mozgalom néhány konkrét kérdéssel is előállt, például azzal, hogy miért nem lehet normálisan közlekedni a Sárváron, vagy, hogy miért nem lehet parkolót találni a belvárosban? De arra is rákérdeznek, hogy miért nem egyformán fejlődnek a különböző városrészek. Németh szerint már azzal is elősegíthetik ezeknek a problémáknak a megoldását, ha nyíltan beszélnek róluk, és folyamatosan napirenden tartják őket.

 

A képviselő azt mondja, hogy nem félnek szembenézni ezekkel a kérdésekkel, mert tudják, hogy csak így tudnak hozzájárulni a város fejlődéséhez. Úgy gondolja, hogy az általuk összeállított kérdőívvel képesek valós kérdéseket összegyűjteni, ezekre a kérdésekre pedig valós válaszokat fognak adni a közeljövőben.

 

A közvélemény-kutatás már el is indult, az online kérdőívet ezen a linken lehet elérni:

 

Ne maradjon kimondatlan kérdés Sárváron - a Mindenki Sárvárért Mozgalom kérdőíve

Miért nem lehet rendesen közléekedni és parkolni a városban? Miért mindig csak ugyanazok kapnak a közösből? Miért nem egyformán fejlődnek a városrészek? Segítse munkánkat azzal, hogy elmondja Ön is a véleményét azokról a kérdésekről, amit problémásnak tartunk Sárvár életében. Mondja el Ön is, hogy mi az ami kihozza a béketűréséből és mi az amiben mi tudnánk segíteni.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás