Korábbi Haladás-focistához ment hozzá a szépségkirálynő

ugytudjuk.hu
2019. december 2. hétfő, 19:54
Ráadásul Brazíliában mondták ki a boldogító igent.

Férjhez a magyar szépségkirálynő, a Miss Hungary Tini és a Miss Eurázsia korábbi nyertese, Mihályfi Liza. A lány két éve találkozott először, és négy hónap után össze is költözött az akkoriban Szombathelyen, a Haladásban focizó brazil Myke Ramosszal. A pár először Szombathelyen majd Budapesten élt, Ramos ezután kapott ajánlatot az Arab Emírségekből - tavaly Dzsudzsák Balázs csapattársa volt.

 

– Nehéz volt egy új országot megszoknunk, de amíg meg nem sérült, minden úgy ment, ahogyan elterveztük. Támogattam, amiben csak tudtam, sajnos a sminkes munkámat viszont otthon kellett hagynom - mondta a Borsnak Liza, akinek párja tavaly decemberben kérte meg a kezét Brazíliában.

 

Elérkezett újra ez a nap, a nap amikor a szerelmem megszületett. Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok Neked baby!Kívánom, hogy minden álmod váljon valóra! Köszönöm Istennek, hogy már 3 szülinapodat együtt ünnepelhettünk. Nagyon szeretlek! Innentől az összeset csak így együtt! Te meg én! Ámen #birthday #happybirthday #mylove #couplegoals #mybaby #loveyou #always #together #teamo #blessed #grateful

419 Likes, 11 Comments - Liza B. Ramos (@liza.b.ramos) on Instagram: "Elérkezett újra ez a nap, a nap amikor a szerelmem megszületett. Nagyon Boldog Születésnapot..."


– A nővére esküvője előtt egy nappal a curitibai botanikus kertben történt a lánykérés. Az idén júniusban pedig a tanúkkal és a szüleivel zárt körben házasodtunk össze, de lesz egy na­gyobb esküvőnk is, ahol az én családom is ott lesz – tette hozzá a szépségkirálynő.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás