HIRDETÉS

Fotó: Vágvölgyi Bálint

Király Gábort visszahívta volt klubja

ugytudjuk.hu
2019. augusztus 4. vasárnap, 20:31
A kapus örömmel mondott igent a felkérésre.

Király Gábor külföldi pályafutásának két meghatározó klubja, a Crystal Palace és a Hertha BSC játszott felkészülési mérkőzést játszott egymással szombaton Londonban. A Szombathelyi Haladás visszavonult kapusát kiemelt vendégként meghívták a Selhurst Parkba.

 

A válogatottsági rekorder kapus a hivatalos honlapján számolt be az élményeiről:

 

Mindkét egykori klubommal jó viszonyt ápolok. A Hertha vezetősége nemrég látogatott meg a Király Sportlétesítményben, miután Szombathelytől 45 kilométerre edzőtáborozott a Bundesliga rajtjára készülő berlini csapat. A Everton ellen jövő szombaton startoló Crystal Palace média stábja pedig pár hónapja mutatta be az egykori Palace legendák sorozatban a jelenemről készült kisfilmet.

Így nagy örömmel vettem a meghívást a szombati londoni mérkőzésre. A családdal utaztunk ki és rögtön az elején körbevezettek minket a stadion vendégfogadó szektoraiban. Kiemelt vendégként nekem több helyszínen is feladatot szántak, így a legendák helyiségében és a VIP boxban is bemutattak valamint a szurkolói zónában egy beszélgetést követően aláírás és fotózkodás következett. A félidőben öltönyben védtem a tizenegyeseket, jó hangulatot teremtve a villáminterjút követően.

A mérkőzést végül a Hertha nyerte 4-0-ra. A német szurkolók pedig nem feledve a hét éves közös történetünket a második félidőben skandálták a nevemet. Először éltem meg ezt a lelátóról.

Remek élmény volt! Köszönöm a meghívást!

 

Király Gábor a Crystal Palace-Hertha BSC (0:4) meccsen

Király Gábor kiemelt vendége volt az angol és német bajnoki rajtra készülő Crystal Palace Hertha BSC felkészülési mérkőzésnek.

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás