HIRDETÉS

Két és fél hét szünet után játszik újra bajnokit a Szombathelyi Haladás

Vágvölgyi Bálint
2019. november 27. szerda, 11:23
Ebédidőben lép pályára Desits Szilárd csapata.

Szerdán 13 órakor a Szombathelyi Haladás a Duna Aszfalt Tiszakécske vendége lesz a labdarúgó NB II. 11. fordulójában - ezt a fordulót korábbról halasztották el. A Tiszakécske 18 ponttal a tabella 15. helyén áll, a szombathelyiek 15 pontot gyűjtve a kieső, 18. pozíciót foglalják el.

 

A zöld-fehérek az elmúlt hétvégén szabadnaposak voltak - emiatt és a a válogatott szünet miatt két és fél hetes szünet után lépnek ismét pályára.

 

– Hasznos hetek állnak mögöttünk, sokat és jól dolgoztak a fiúk, de ezt majd a pályán is meg kell mutatniuk – mondta Desits Szilárd, a Haladás megbízott edzője a klubhonlapnak. – Nagyon szervezett és fegyelmezett csapattal találkozunk, amely Dorogon stabil védekezésből gyors kontrákat vezetett, és megérdemelten nyert. A helyszínen láttam a meccset, többet kaptam szerdai ellenfelünktől, mint amit vártam. Azonban mindez nem számít, hiszen nekünk nyernünk kell. Yuriy Habovda édesapja halála miatt hazautazott Ukrajnába, de már visszatért, Kiss Bence pedig sérülés miatt hagyott ki edzéseket. Mindketten vállalják a játékot. Rózsa Dániel, Németh Márió, Nyári Patrik sérült.

 

A Szombathelyi Haladás várhatóan a Gyurján – Habovda, Jagodics, Németh Milán, Bosnjak – Holdamp, Kiss B., Szekér – Medgyes, Novák, Eszlátyi összeállításban kezd.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás