Kelemen Anna: Borkai kurvázása ciki

ugytudjuk.hu 2020-02-17 14:09:00
Igazi szakértő, a politikával is egyre többet foglalkozó Kelemen Anna elemezte ki a volt győri polgármester adriai hajókázását.

Hosszú interjút közölt Kelemen Annával az Azonnali.hu, mivel a magyar celebritás egyre gyakrabban exponálja magát politikai kérdésekben. Az egész interjú érdekes, de külön érdekes, hogy a szexmunkát közelről ismerő Kelement az elmúlt pár hónap politikai szexbotrányairól is faggatja a lap.

Kelemen szerint Gréczy Zsoltnak, a DK politikusának nem kellett volna lemondania, mikor előkerültek róla meztelen fotók,

Borkai Zsolt videóját viszont annál kellemetlenebbnek tartja, szerinte az ciki. A lap kérdésére válaszolva elmondta: a zene, a leértékelt cuccok és az olcsó csajok miatt,

akik „ránézésre nem voltak a Top Escort Babes tagjai”. Szerinte egy ilyen buli egyébként bármelyik magyarnak elérhető szinte, csak nagyon picikét van az átlag felett, nem tűnik nagyon luxusbulinak.

„Ez nem egy jacht volt, ez egy ladik. Nagyon messze volt a jachttól, szerintem a nagyok kikötőjébe sem mehetett be. Alatta a Fekete Pákó, miközben egymás előtt szopatnak F-kategóriás nőket, rettenetes. Ha már csináljuk, akkor annak adjuk már meg a módját!” – mondta Kelemen Anna az Azonnalinak.

Kelemen nem csak erről beszélt a lapnak, hanem arról is, hogy miért vállalja fel egyre bátrabban politikai véléményét is, valamint azt is elárulta, hogy milyen szerepet vállalna a magyar politikában.

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.