Karácsonykor tényleg jöhet a Wonder Woman 1984

Nagy Donát 2020-12-08 19:15:16
Akik már láthatták, egyöntetűen állítják: a film visszaadja az emberi jóságba vetett hitet. De mi lesz a magyarországi vetítésekkel?

Lezajlottak az első privát vetítések, és megérkeztek az első vélemények is a DC új szuperhős-kalandjáról, a Wonder Woman 1984-ről, mely az utolsó nagy blockbuster lesz az évben - írja a Filmtekercs.

Patty Jenkins másodjára is visszatért, hogy folytassa Diana Prince, az emberek közt rejtőző amazon történetét. Ezúttal az I. világháború idejéből átugrunk a ’80-as évek világába. Gal Gadot és Chris Pine visszatérnek a szerepükben, és ezúttal új ellenfelekkel kell szembesülniük, akiket Kristen Wiig és Pedro Pascal alakítanak.

A cikk szerint megtörténtek a sajtóvetítések, és nagyon elaléltak a a kritikusok a filmtől.

A lap a Twitter reakciókból szemezgetett:

„Óriási hír: a Wonder Woman 1984 fantasztikus! A történet kiváló és időtálló üzenettel rendelkezik, rengeteg a meglepetés, kiváló munkát végeztek Cheetah és Max Lord karakterénél (Wiig és Pascal egyaránt remek). Ideje hangolódni, ez komoly cucc!”

„Örömmel jelentem be, hogy a WW84 szuper, elejétől a végéig. Kivételesen jó folytatása az előző filmnek, tele szívvel, reménnyel, szeretettel, akcióval, szerelemmel és humorral. Patty Jenkins és Gal Gadot a DC egyik legjobb folytatását hozták létre. Könnyeztem a végén.”

„Jobban kedvelem az első Wonder Womant az 1984-nél. De nagyra értékelem, mikor a filmkészítők egyre nagyobb dobásokat akarnak összehozni egy folytatásnál. Patty Jenkinsnek és csapatának ez sikerült is. Nem működik minden, de az önzetlenség, a szeretet és az együttérzés ereje átszüremlik a filmből.”

„Meghívást kaptam a Warner Bros.-tól az új Wonder Woman elővetítésére, és még most is mosolygok. Wonder Woman 1984 a film, amire a világunknak szüksége van jelenleg, mindegy, hogy milyen képernyőn látja az ember.”

 

A film az HBO Maxon lesz elérhető a világ más részein, de Magyarországon a mozikban akarták vetíteni december végén. Mivel továbbra sincs hír ezek megnyitásáról, így kérdéses, hogy a hazai közönség mikor nézheti meg Gal Gadot csodanőjét.

Szólj hozzá!

Bebes István, körmendi polgármester feljelentést tesz, mert közadatokat jelentetett meg az Ugytudjuk.hu

A város első embere szerint üzleti titok egy közpénzből felújított, nemzeti vagyonnak minősülő épület üzemeltetésére tett pályázati ajánlat.

MÁV: Szombattól folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon a karbantartás második fázisa érinti az S10-es, S12-es és G10-es járatokat, a szombathelyi Savaria IC-ket és a soproni InterCityket.

„Rohadjon meg minden kék!” – 80 nap elzárás jár a szombathelyi rendőr fenyegetéséért

Bíróságról börtönbe szállítás közben fenyegetőzött a rab.

A szentiváni civil jelölt Pintér Bence polgármesterjelöltségét támogatja

Pintér Bence egyesülete pedig úgy támogatja dr. Balog-Farkas Renátát, hogy nem indulnak el a szentiváni körzetben.

Kapott-e fizetést Jagodits Zsuzsa?

A szombathelyi Fidesz képviselőjelöltje annak a Haladásnak a kommunikációs vezetője, ahol hónapok óta nem volt fizetés. A városi közgyűlésben megint téma volt a foci.

Ököllel mellkason ütötte volt párját a szombathelyi férfi

A nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Szakadozik a felhőzet csütörtökön, de lehet zápor

A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű.

Mire számíthat a cserbenhagyó ittas vezető?

Magyarországon a KRESZ egyértelműen tiltja a járművezetők számára az alkohol fogyasztását, illetve a járművezetést ilyen esetekben.

Elküldték Kuznyecovot az ETO-ból

Két hónapig volt vezetődedző.

Péntektől teljesen lezárják a szombathelyi Rumi utat

A Szőlős utca és a "mozaikos" kereszteződés között fognak aszfaltozni.

Nyomoz a rendőrség a csepregi önkormányzat körül

Ismeretlen tettes ellen sikkasztás vétsége miatt tettek feljelentést.

Első körben nem kapott licencet a Haladás

A zöld-fehérek április 25–től május 3-ig pótolhatják a hiányzó dokumentumokat, és bizonyíthatják a Klublicenc Szabályzatnak való megfelelésüket.

Három új gyalogátkelőhelyet terveztetnek meg Szombathelyre

Az elképzelés szerint a Markusovszky kórházzal szemben, a Dolgozók útján és a Körmendi úton is egy-egy új zebra létesül hamarosan.

LMP: minél több zöld képviselőre van szükség az EP-ben

Akik aláírásukkal az LMP-t támogatják, egyúttal nemet mondanak az akkumulátor-gyártásra - jelentette ki Tetlák Örs, az ellenzéki párt országos elnökségi tagja kedden Budapesten.

Rács mögött a győri "pikó báró"

55 éves kábítószerdílert fogtak el a Győr-Moson-Sopron vármegyei nyomozók.