Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI

Kálmán Olga segíteni fogja Karácsony Gergely munkáját

Vágvölgyi Bálint
2019. június 27. csütörtök, 15:51
Azt is elmondta, miért nem volt ott az eredményhirdetésen.

A Demokratikus Koalíció (DK) azon dolgozik a jövőben, hogy Karácsony Gergely az ellenzéki tábor sikeres főpolgármester-jelöltje legyen - jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján Kálmán Olga, aki a DK jelöltjeként vett részt az ellenzéki előválasztáson.

 

Kiderült, ki nyerte a főpolgármester-előválasztást

ugytudjuk.hu Ő lesz Tarlós István kihívója ősszel. Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd politikusa nyerte az ellenzék főpolgármester-jelölti előválasztását - jelentette be Magyar György, a Civil Választási Bizottság elnöke szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón. Győztünk. :) #előválasztás2019 #MindenkiBudapestért Karácsony Gergely a június 20-ától június 26-án délig tartó előválasztáson 33 ezer 355 szavazatot szerzett.


"Innentől kezdve nem kérdés, hogy az ellenzéki tábor főpolgármester-jelöltjét Karácsony Gergelynek hívják, az sem kérdés, hogy amiben csak lehet én a munkámmal segíteni fogom őt, és az sem kérdés, hogy innentől kezdve a Demokratikus Koalíció is azért dolgozik, hogy Karácsony Gergely az ellenzéki tábor sikeres főpolgármester-jelöltje és sikeres, győztes főpolgármestere legyen ősztől" - mondta Kálmán Olga.

 

A DK jelöltje ismét gratulált Karácsony Gergelynek, aki - mint mondta - "nagyon meggyőző többséget" szerzett az előválasztáson.

 

Arról, hogy miért nem volt ott szerdán, az előválasztás eredményhirdetésén, Kálmán Olga azt mondta: ennek az volt oka, hogy nem kapott meghívást az eseményre, de szerinte ebből nem kell semmilyen messzemenő következtetést levonni. Technikai malőrnek, félreértésnek nevezte a történteket, hangsúlyozva, hogy senkiben semmilyen rossz érzés nincs ezzel kapcsolatban.

 

(via MTI)

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás