Jurij Habovda a haladasfc.nyugat.hu-ról: Semmirekellők vagytok!

Farkas Bazsi 2020-06-30 17:19:00
A ti életetek továbbra is árnyékban marad a számítógépes asztalnál, csipszet zabáltok, sört isztok és sz.rt írtok másokról! – írta Instagramon a játékos. 

A magyar sportélet egyik megrázó momentuma volt az elmúlt időszakban, hogy kiesett az NB1-es labdarúgó bajnokságból a Debrecen. Jurij Habovdával, a csapat játékosával kapcsolatban pedig nem egy cikk jelent meg, ami azt firtatja, hogy amelyik csapatnál az elmúlt három évben a jobbhátvéd megjelent, ott búcsút intettek az első osztálynak. 

2017–2018-as szezonban a Balmazújvárossal, a 2018–2019-es idényben a Haladással, most pedig a Lokival esett ki Habovda.

 

Azt hiszitek,hogy tönkretehettek???Soha!Halljátok soha!Néhány sportoldalhoz szòlnék ezúton és a haladasfc.nyugat.hu-hoz fűződő "megrendelt" cikkhez. Ti semmirekellők vagytok,akik az életükben semmit sem értek el,és akik csak a mások kudarcainak örülnek!Nem tudtok semmit a futballròl!Sok mindenen átmentem az életemben és ami a legfontosabb:őszinte vagyok magamhoz a foci és a professzionalizmus vonatkozásában!Nem sajnálok semmit,ami ebben az utolsò három szezonban történt,keményen dolgoztam és minden erőmet odaadtam annak a csapatnak,melyben játszottam!Minden épeszű ember,aki ismeri a labdarúgást,tudja ezt és látta is!!A ti életetek továbbra is árnyékban marad a számítògépes asztalnál,chipszet zabáltok,sört isztok és szart írtok másokròl!Gyengék voltatok,azok is vagytok és lesztek is!!!Hamarosan elmondok egy pár dolgot,miután mindenre másképp fogtok nézni!

null

 

A labdarúgó az Instagramon adott hangot véleményének. 

„Azt hiszitek, hogy tönkretehettek? Soha! Halljátok, soha! Néhány sportoldalhoz szólnék ezúton, és a haladasfc.nyugat.hu-hoz fűződő »megrendelt« cikkhez. Ti semmirekellők vagytok, akik az életükben semmit sem értek el, és akik csak a mások kudarcainak örülnek! Nem tudtok semmit a futballról! Sok mindenen átmentem az életemben, és ami a legfontosabb: őszinte vagyok magamhoz a foci és a professzionalizmus vonatkozásában! Nem sajnálok semmit, ami ebben az utolsó három szezonban történt, keményen dolgoztam és minden erőmet odaadtam annak a csapatnak, melyben játszottam! Minden épeszű ember, aki ismeri a labdarúgást, tudja ezt és látta is! A ti életetek továbbra is árnyékban marad a számítógépes asztalnál, csipszet zabáltok, sört isztok és sz.rt írtok másokról! Gyengék voltatok, azok is vagytok és lesztek is! Hamarosan elmondok egy pár dolgot, miután mindenre másképp fogtok nézni!” – írta az Instagramra Jurij Habovda.

Szólj hozzá!

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.

Pedofil fotós is dolgozott a Little Miss Hungary gyermekszépségversenyen

A gyerekszépségverseny szervezője csalás miatt áll bíróság elé.

A szakember szerint nem indokolt a szúnyoggyérítés Győrben

Hiába jelentek meg a szúnyogok, az élő vizeinkben még nem kezdtek el növekedni a lárvák

Kalapáccsal verte fejbe kutyáját az ittas sárvári férfi

Az állatnak különös szenvedést okozott, és alkalmas volt arra is, hogy a pusztulását okozza.

Megérkezett a balkonszezon

Itt a tavasz, a jó idő, a melegedő időjárás, ideje feldíszíteni az erkélyt. A cikkel ehhez a feladathoz szeretnénk hasznos tippeket adni. Összeszedtük a legfontosabb teendőket, valamint minden hasznos tudnivalót, és eláruljuk, hogy melyek a nélkülözhetetlen szerszámok. 

Havazott az Írott-kőn

Nyárból a télbe.

Megállapodtak a bérekről az Audiban

650 ezer forintos egyszeri kifizetésben is megegyeztek a gyár és a szakszervezet képviselői.

Nagy mennyiségű csapadék várható kedden

A északnyugatira forduló szelet a front mentén erős, viharos széllökések kísérik.