Johnny Depp elvesztette a pert, amit azért indított, mert egy brit lap asszonyverőnek titulálta

Fehér Buda 2020-11-04 07:45:07
A bíró szerint a színész többször is bántalmazta a volt feleségét, Amber Heardöt.

Johnny Depp elveszítette azt a becsületsértési pert, amit a The Sun nevű brit bulvárlap ellen indított még 2018-ban. A színész azután fordult a bírósághoz, hogy a lapban azt állították róla, hogy megverte a feleségét, ami szerinte nem volt igaz. A perben meghallgatták Depp egykori párját, Amber Heardöt is, aki szerint a volt férje több alkalommal is bántalmazta, írja az Independent.

A bíróság előtt Deppnek is meg kellett jelennie, ő tagadta azokat az állításokat, amelyekkel Heard meggyanúsította. A per júliusban csúcsosodott ki, ekkor mindkét fél felől elég durva állítások hangoztak el a bíró előtt, például az, hogy Heard szerint Depp azzal fenyegette, hogy megöli, majd a holttestével fog közösülni.

A bíró végül arra a döntésre jutott, hogy a színésznőnek volt igaza, így Depp rágalmazási pere véget ért. A bíró az ítélethirdetéskor kimondta, hogy Heard összesen 14 olyan esetről számolt be, amikor Depp bántalmazta, a bíró 12 esetben neki adott igazat.

A The Sun lapjai egyébként egy olyan cikk jelent meg, ami kérdőre vonta volna JK Rowlingot, a Harry Potter könyvek íróját, mert a varázsvilágban játszódó legújabb filmekben Depp is szerephez jutott. A színész szerint a cikk viszont csak azért készült el, hogy össze kössék a nevét a MeeToo és a Time's Up mozgalmakkal, annak érdekében, hogy véget érjen a karrierje. 

A bíró szerint viszont majdnem Heard karrierje tört derékba amiatt, ahogyan Depp bántalmazta. A végzés kihirdetése után a The Sun egy közleményt adott ki, amiben azt írják, hogy a lap pályafutása alatt mindvégig kiálltak az olyan emberek mellett, akiket bántalmaztak, majd megköszönték Heardnek, hogy volt olyan bátor, hogy a bíróság előtt is elmondja a történetét.

A Depp-Heard saga egyik fejezete ezennel lezárult, de Heard nemsokára az amerikai bíróságok előtt is megjelenik majd, hiszen Depp a Washington Postot is beperelte egy hasonló hangvételű cikk miatt. 

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.