HIRDETÉS

Januártól megoldódhat az SZKKA teremproblémája, az idei utolsó hazai bajnokit viszont még Répcelakon rendezik

ugytudjuk.hu
2019. november 12. kedd, 21:46
Az új városvezetés mindent elkövet azért, hogy jövőre ne más városban kelljen játszania és edzenie a csapatnak.

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia november 16-án, szombaton játssza idei utolsó hazai bajnoki mérkőzését a K&H Női Kézilabda Ligában. Már többször írtunk a csapat körül kialakult teremproblémákról. Legutóbb akkor, amikor Horváth Attila, Szombathely sportért is felelős alpolgármestere azt mondta, az új városvezetés meg fogja oldani, hogy ne más városban kelljen játszania a SZKKA-nak.

 

A kézilabdacsapat honlapján a mai napon az alábbi közleményt tették ki:

 

Az újonnan megalakult szombathelyi városvezetés ígéretet tett arra, hogy rövid időn belül megoldja a teremproblémákat, és visszahozza a vasi megyeszékhelyre csapatunkat.

 

Az új városvezetés megteremtette a lehetőségét, hogy akár már a hétvégi, Mosonmagyaróvár elleni találkozót is az Aréna Savariában rendezhetnénk, ám a szakmai stáb sportszakmai okokra hivatkozva jobbnak látta, ha az utolsó napokban már nem változtatjuk meg a felkészülési programunkat, ezért szombaton még a Répce Sportcsarnokban játszunk.

 

A városvezetés részéről Nemény András polgármester úr és Horváth Attila sportért is felelős alpolgármester úr is megerősítette, mindent elkövetnek azért, hogy januártól fel se merüljön olyan helyzet, hogy klubunknak „albérletben”, más városban kelljen játszania és edzenie.

 

Ezúton is köszönjük a városvezetők hozzáállását és segítségét, továbbra is számítunk szurkolóink támogatására.

 

Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás