Ismét kórházba került Törőcsik Mari

Farkas Bazsi
2018. szeptember 19. szerda, 16:53
A barátai is nagyon aggódnak a Nemzet Színészéért.

Többen is aggódva figyelték a híreket Törőcsik Mari barátai közül, a színésznőt ugyanis hiába keresték velemi otthonában telefonon, a csörgő készüléket senki sem vette fel. Pedig, ha a művésznő otthon van egyből a kagylóért nyúl. Most a Bors derítette ki, hogy Törőcsik ismét kórházba került. Panasza azonban most nincs, egy immun-, és vitamin terápiára feküdt be. 

 

Jordán Tamás, a szombathelyi Weöres Sándor Színház igazgatója, ahogy máskor, most is meglátogatta imádott kolléganőjét a kórházban.

 


– Hétfőn voltam benn nála, nagyon örült nekem. Kicsit aggódott, azt mondta, reméli, minden rendben van vele, és nem tartják benn hosszabb ideig. Nagyjából tíz percet voltam nála, beszélgettünk, egész jó hangulata volt. Tovább nem maradtam, nem akartam fárasztani. Úgy tudom, rutinellenőrzésen vesz részt. Ha hazamegy, otthon is meglátogatom Velemen – mondta a Borsnak a direktor. 

 

 

Törőcsik Marit januárban en­gedték ki a kórházból, azóta állítólag csak egyszer kellett pár napra újra befeküdnie. Pont a tiszteletére rendezett ünnepség után lett rosszul. Június 17-én avatták Velem díszpolgárává, úgy tudni, akkor az autóban ha­zafelé komoly rohamot kapott. Ezért is aggódtak a barátai a szokásosnál jobban érte, amikor kiderült, hogy ismét kórházban fekszik - írta a lap. 

 

Címlap: Vas Megyei Ökormányzat Facebook
 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás