Ismert futó lehet a Sziget Fesztiválon elfogott egyik drogkereskedő

ugytudjuk.hu
2019. augusztus 14. szerda, 09:20
Ez volt a Sziget történetének eddigi legnagyobb drogfogása.

Egy III. kerületi utcában bukkantak rá a rendőrök a két férfi autójára, amely tele volt kábítószerrel, összesen 17 kilogramm drogot találtak benne.

 

Ahogy mi is megírtuk, a két férfit még a Sziget Fesztivál nulladik napján fogták el a rendőrök. Először a biztonsági őrök figyeltek fel rájuk, mert a sátruk környékén feltűnően nagy volt a mozgás. Azt is látták, hogy valaki éppen pénzt ad nekik, és kis csomagot vesz át tőlük, ezért az őrök értesítették a rendőröket.

 

A sátrukban és a csomagmegőrző széfjükben nagy mennyiségű drogot, valamint az adagoláshoz használt tasakokat is megtalálták. A 21 és 22 éves holland férfiak még árlistát is készítettek a drogok mellé. Körülbelül 100 millió forint értékben 20 ezer adag kábítószer volt náluk.

 

Időközben az is kiderült, hogy az egyik díler ismert futó lehet Hollandiában – erről számoltak be a holland lapok. Sok helyen vezető hírként írtak az ügyről. A sajtó szerint ügyvédjük óvadék ellenében kérte kiadatásukat, de a nagy mennyiségű kábítószer miatt ezt elutasították a magyar hatóságok. Az elkövetőket akár életfogytiglanra is ítélhetik.

 

Ez a Sziget történetének eddigi legnagyobb drogfogása.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás