Ikerbabái születtek az olimpiai bajnok magyar sportolónak

Vágvölgyi Bálint
2019. augusztus 20. kedd, 13:00
Nagy az öröm Szász-Kovács Emesééknél.

Rióban olimpiai bajnoki címet szerzett magyar párbajtőröző, Szász-Kovács Emese Instagram-oldalán jelentette be a hatalmas örömhírt: ikerbabái születtek. A sportolónő a nevüket is elárulta.

 

"Kedves Mindenki!Szeretnénk megosztani veletek örömünket, hogy megszülettek ikerbabáink Szász-Kovács Maja Magdolna (3000g)és Levente Győző (3300g), kimaxolták a bent töltendő idejüket, így szuper egészséges kisbabáink születtek!" - írta Szász-Kovács Emese, aki orvosainak is háláját fejezte ki.

 

Kedves Mindenki!Szeretnénk megosztani veletek örömünket, hogy megszülettek ikerbabáink Szász-Kovács Maja Magdolna (3000g)és Levente Győző (3300g), kimaxolták a bent töltendő idejüket, így szuper egészséges kisbabáink születtek! Ezúton szeretném megköszönni doktornőmnek, Purcsi Katalinnak, aki egyben a barátnőm is, hogy az ő óvó szemei és később kezei között születtek meg a gyerekeink.., nagyon hálás vagyok a János kórház szülészeti osztályának, a szülésnél aszisztáló orvosnak Dr. Hazay Máténak, a szülésznőknek (Héber Juditnak) és a csecsemőosztály fáradhatatlan és mindig kedves dolgozóinak, végül, de nem utolsó sorban Dr. Molnár Lászlónak, aki a genetikai vizsgálatokat végezte! Köszönjük a baba képeket a Borifotónak,amik csodásak lettek, de egyenlőre ezen az egy képen kívűl most még csak mi csodáljuk őket! És a legfontosabbat a végére hagytam! Apuka is jól van!!#newborn #love #twins #wearefamiliy #happiness #truelove #boyandgirl

1,656 Likes, 86 Comments - Szász-Kovács Emese (@emeseszasz) on Instagram: "Kedves Mindenki!Szeretnénk megosztani veletek örömünket, hogy megszülettek ikerbabáink Szász-Kovács..."


 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás