Így érkezett meg Szombathelyre Orbán Viktor az éjszaka

BZ 2018-11-18 21:52:00
Megörökítettük.

Ahogy arról már beszámoltunk, az ALDE és Guy Verhofstadt, belga EP-képviselő mozgó plakátot készített Orbán Viktorról. A magyar miniszterelnök fotója mellett a ”Kezdetben csak a pénzünkre utazott, most Európa egysége a tét!” - szöveg olvasható.

Ezt a teharautós plakátot a Momentum hozta Magyarországra, először Felcsútra vitték, majd vasárnap a széttárt kezű Orbán Viktor megérkezett Szombathelyre is.

Itt van a Vitya! #ugytudjuk #orbanviktor #momentum #szombathely #plakat #valuesfirst

5 Likes, 0 Comments - u! (@ugytudjuk) on Instagram: "Itt van a Vitya! #ugytudjuk #orbanviktor #momentum #szombathely #plakat #valuesfirst"

A Momentum nemcsak a miniszterelnököt, de a legújabb aláírásgyűjtésüket is elhozták a vasi megyeszékhelyre. Azt szeretnék elérni, hogy Magyarország is csatlakozzon az Európai Ügyészséghez. 

"A Momentum Szombathely célja, hogy újra bevonjuk a vidéki embereket az országos politikai vérkeringésbe, éppen ezért jövő hétvégén újra bejárjuk Vas megyét az Európai Ügyészséghez való csatlakozási petícióval, lehetőséget adva minél több embernek, hogy élhessen demokratikus jogaival! November 24-én Lukácsházán, Csepregen, Bükön, Hegyfalun, Ostffyasszonyfán, Bobán és Jánosházán települünk ki. 25-én vasárnap pedig Kám, Győrvár, Nádasd, Őriszentpéter, Csákánydoroszló és Ják lakosai jutnak lehetőséghez. Kérünk mindenkit, tájékozódjon a kitelepülésünk időpontjairól, hogy ne kerüljük el egymást. Akadályozzuk meg együtt, hogy még többet lopjanak!" - közölte Lukács Dániel, a Momentum szombathelyi alelnöke.

Szólj hozzá!

Az LMP Pintér Bencét támogatja Győrben

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja a 2024-es önkormányzati választáson a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület jelöltjét, Pintér Bence polgármester-jelöltségét támogatja.

Hétfőn kezdődik a szombathelyi Fürdő utca aszfaltozása

Gázvezeték csere miatt kellett felbontani az útburkolatot.

Kormányinfó: jön a további nyugdíjemelés

Szerdán üléseszett a kormány.

Búcsúsodik a Savaria Karnevál?

Illés Károly szerint ez történik. A kérdés, hogy honnan tudja, ha ott sem volt.

Még mindig tart a vénasszonyok nyara

A pára- és ködfoltok feloszlását követően derült, napos idő lesz.

Elhunyt id. Koman Vladimir

A Király Sportegyesület edzői stábjának tagja 59 éves volt.

Hasba szúrta unokaöccsét egy vasvári férfi

Családi balhé volt. Összesen öten vettek részt a tömegverekedésben.