Idén elmarad a Victoria's Secret legendás divatshow-ja

Vágvölgyi Bálint
2019. november 22. péntek, 16:00
Sok kritika érte.

Elmarad idén a kritikák kereszttüzébe került Victoria's Secret divatshow - írja a BBC.com. A fehérneműshow 1995 óta fontos esemény, évente több millió tévénéző követte figyelemmel. Az elmúlt évben azonban a a nézettsége soha nem látott mélypontra zuhant, számos kritika érte, szexistának, idejétmúltnak titulálták és a sokszínűség hiányát vetették a szemére.

 

THE OFFICIAL 2018 VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW

The Angels. The artists. The wings. The everything. Relive the magic...and watch the entire 2018 Victoria's Secret Fashion Show right here! Featuring performances by Leela James, The Chainsmokers feat. Kelsea Ballerini, Halsey, Bebe Rexha, Shawn Mendes, Rita Ora and The Struts, as well as legendary Angel Adriana Lima's last walk down the Victoria's Secret Runway, it's definitely a show you can't miss.

 

A márka anyacége, az L Brands szerint eljött az ideje, hogy a változtassanak a marketingstratégián. "Próbáljuk kitalálni, hogyan pozícionáljuk újra a márkát és milyen legyen a kommunikációja" - mondta Stuart Burgdoerfer, az L Brands gazdasági vezetője.

 

Hozzátette, a show mindig is fontos része volt a brandnek és marketing szempontjából is fontos esemény volt. A bemutatókon a világ leghíresebb topmodelljei vonultak végig a kifutón, sokuk - köztük Tyra Banks, Heidi Klum és Miranda Kerr - karrierjében mérföldkőnek számított.

 

A Victoria's Secret eladásainak visszaesése jelentősen csökkentette az L Brands teljesítményét, a csoport 252 millió dolláros veszteséget jelentett be a harmadik negyedévre.

 

(via MTI)

 

comments powered by Disqus
Twitter megosztás Google+ megosztás