HIRDETÉS

Horvátországban is feljelentést tesznek a Borkai-ügy miatt

ugytudjuk.hu
2019. október 9. szerda, 18:35
A Jobbik szerint a magyar politikatörténet legnagyobb korrupciós, drog- és szexbotránya ez.

Horvátországban is feljelentést tesz Borkai Zsolt győri polgármester ügyében a Jobbik - jelentette be szerdai budapesti sajtótájékoztatóján Szilágyi György országgyűlési képviselő, a párt szóvivője.

 

Közlése szerint azt kívánják tisztáztatni a szomszédos állam hatóságaival, hogy a nyaraláson, amelyről a napokban felvételek kerültek nyilvánosságra, sértettek-e kábítószerrel és prostitúcióval kapcsolatos szabályokat. Az ügyet a magyar politikatörténet legnagyobb korrupciós, drog- és szexbotrányának nevezte.

 

Ez a legmenőbb videó most a magyar Facebookon

ugytudjuk.hu Vers mindenkinek, három sorban. FIZETETT POLITIKAI HIRDETÉSMEGRENDELŐ: MOMENTUM MOZGALOM Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. comments powered by


Borkai kínos botránya túlmutat a győri polgármester viselt dolgain, hiszen betekintést nyerhetünk a ner korrupciós mechanizmusába, a visszaosztási gyakorlatba, a kamu megbízásokba, a túlárazásba, a haveri körök helyzetbe hozásába, vagyis mindabba, ami egy maffiaállam sajátossága - jelentette ki Szilágyi György.

 

Magyarországon Orbán Viktor vezetésével egy maffiaállam működik - folytatta, majd arra biztatott: vasárnap az ellenzéki jelöltekre szavazva kezdjék meg a választók a NER lebontását.

 

(via MTI)

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás