Hivatalosan is együtt indul a körmendi ellenzék az önkormányzati választásokon

Fehér Buda
2019. augusztus 20. kedd, 21:02
Megalakult a vasi város Kossuth köre is.

Augusztus 20-án, az államalapítás ünnepén a Mindenki Magyarországa Mozgalom, mint közös jelölő szervezet égisze alatt összeállt egy ütőképes, politikai értelemben versenyképes, egységes ellenzéki erő Körmenden, aminek a tagjai megméretik magukat a 2019 évi önkormányzati választások során, tudtuk meg Németh Zsolt, a mozgalom Vas megyei koordinátorának közleményéből, amit a továbbiakban változtatás nélkül közlünk:

 

Az egyéni körzetekben történő indulásokról már megszülettek a döntések, a polgármesteri pozícióért pedig egy közismert és elismert személy indul a mozgalom égisze alatt. Az ő személyét azonban csak később hozzák nyilvánosságra, amikor az összefogás átvette az aláíróíveket. A mozgalom részéről Németh Zsolt a mai nappal írásos meghatalmazást adott Nagy Lászlónak, arra vonatkozóan, hogy minden hivatalos ügyben képviselje a mozgalom érdekeit és ezáltal a körmendieket. 
Ezen kívül a mai napon hivatalosan is megalakult a körmendi Kossuth kör is, melynek elnökéül Soós Istvánt választották, aki egy rendkívül nagy tiszteletben álló, nyugdíjas iskolaigazgató. Németh Zsolt szerint az együttműködés számára mától csak a körmendi érdekek fontosak, a koordinátor az Ugytudjuknak elmondta, hogy az összefogás tagjai egy olyan Körmenden szeretnének élni és dolgozni, ahol a városlakók összefogásával, igazságosan lehet felosztani az erőforrásokat. Ahol nem a párt és egyéni érdekek fognak dominálni, ahol az emberek mosolygós arccal közlekedhetnek, mert bízhatnak a jövőjükben, ahol az itt élők elégedettek lesznek az egészségüggyel és az oktatással, és ahol csökkenteni lehet a munkavállalók kiszolgáltatottságát. 


Az összefogás azt ígéri, a jövőben a gazdaság fejlesztésén, az idegenforgalom még dinamikusabb fellendítésén, a média szabadságán, és azon fognak dolgozni, hogy a fiatalok közül minél többen tudjanak lakáshoz jutni és boldogulni az életben. 
 
comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás