HIRDETÉS

Fotó: haladas.hu

HIVATALOS - Négy játékos érkezett a Szombathelyi Haladáshoz

Vágvölgyi Bálint
2020. január 10. péntek, 18:46
Schimmer Szabolcs, Devecseri Szilárd, Rácz Ferenc és Verpecz István is aláírta szerződését.

Négy új labdarúgóval bővült az NB II-ben 18. helyen álló Szombathelyi Haladás kerete, közülük hárman visszatértek Szombathelyre - írja a klubhonlap.

 

Schimmer Szabolcs szerződése tavaly június 30-án lejárt, ősszel az NB III-as Sárvárban szerepelt. A 34 éves futballista most visszatért a Rohonci útra, ahol egész profi pályafutását töltötte. Korábban már mi is megírtuk, szombathelyi nevelésű belső védő, Devecseri Szilárd a ZTE-től visszatér a Haliba. Szintén Haladás-nevelés Rácz Ferenc, aki ősszel már a zöld-fehérekkel edzett, de akkor adminisztratív okok miatt nem lehetett leigazolni. Pénteken a támadó középpályás is aláírta szerződését. Rácz 2011-es távozása utána játszott Ajkán, a Kozármislenyben, az MTK-ban, Pécsett, Mezőkövesden, Győrött, Balmazújvárosban, Kisvárdán.

 

A negyedik érkező a 32 éves kapus, Verpecz István a Debrecen csapatával három bajnoki címet és négy Magyar Kupát is nyert. A 193 centiméter játékosnak 99 NB I-es meccse van.

 

Schimmer fél plusz egy, a többiek fél plusz két évre szóló szerződést írtak alá.

 

– Amikor nyáron elköszöntem, úgy nyilatkoztam, nekem a Haladás az életem, ha szükség van rám, jövök – mondta Schimmer Szabolcs a klubhonlapnak. – Azóta sem szakadtam el a csapattól, tartottam a kapcsolatot a fiúkkal, ha tehettem, itt voltam a meccseken is. Amikor pedig télen szóltak, hogy szükség van rám, egy percig sem haboztam. Ezúton is szeretném megköszönni a sárváriaknak, hogy ősszel náluk futballozhattam. Egyetlen edzést sem hagytam ki a Rába-partján, valamennyi meccset végigjátszottam. Ami a Halit illeti, a társak jól fogadtak, könnyű volt visszailleszkedni. Egyetlen cél lebeg a szemem előtt, hogy bent kell maradnunk az NB II-ben. Becsületesen készülünk, Mátyus János kemény edzéseket tart és mentálisan is próbálja a feldobni a csapatot. Nekem pedig példát kell mutatnom a többiek számára.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás