HIRDETÉS

Helyreállt a rend a csőtörés után a Szent Márton utcában

ugytudjuk.hu
2018. december 23. vasárnap, 14:26
Viszont óvatosan kell közlekedni a környéken.

Ahogy tegnap már megírtuk, a Szent Márton utcában a vasúti felüljárónál eltörött a 400mm-es gerincvezeték, így egy rövid szakaszt ki kellett zárni a vízhálózatból, az aluljáró környékét elöntötte a víz. A környéken hirtelen hatalmas lett a torlódás, a forgalmat a rendőrségnek kellett irányítania, amíg a Vasivíz munkatársai a helyszínen dolgoztak.

 

Ha teheted, most kerüld el a Zanati aluljáró környékét

A rendőrségtől úgy tudjuk, hogy a Szent Márton utcának a Vörösmarty Mihály utca és a Nádasdy Ferenc utca közötti szakaszát mindaddig lezárva tartják, ameddig elhárítják a hibát. Ez idő alatt továbbra is a rendőrök irányítják a forgalmat. Eddig írtuk: Olvasónktól tudjuk, hogy a Zanati aluljáró környékét elöntötte a víz, egyes helyeken szinte a kocsik tengelyéig ér a víz.


A Vasivíztől ma azt a tájékoztatást kaptuk, hogy helyreállt a rend, visszaállították a vízszolgáltatást a környéken. A csőtörés helyén elkészült a javítás kavicsos feltöltés szakasza. A kérdéses útszakaszra ideiglenesen kitettek egy 30 km/órás sebességkorlátozó táblát. A Vasivíz arra kéri az arra haladókat, hogy óvatosan közlekedjenek arrafelé.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás