Helló, indián nyár!

ugytudjuk.hu
2019. szeptember 3. kedd, 06:01
Kellemes napok elé nézünk, ami az időjárást illeti.

A mai nap során a Dunántúlon már a délelőtt folyamán megszűnik a csapadék, és jelentősen csökken a felhőzet, ott alapvetően napos idő várható a nap legnagyobb részében - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

 

A Dunától keletre azonban délutánig még erősen felhős vagy borult lesz az ég, és többfelé kell esőre, záporra, valamint egy-két helyen zivatarra is számítani. A keleti megyékben is fokozatosan megszűnik azonban a délután és este folyamán a csapadék nyugat felől. Az északi, északnyugati szél nagy területen megerősödik, estére azonban jelentősen mérséklődik a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 19 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 27 fok között valószínű. 20 fok alatti értékek a tartósabban csapadékos északi tájakon, 25 fok fölötti maximumok pedig délelőtt a keleti határszélen lehetnek.

 

Szerdán túlnyomóan derült, napos, száraz időre számíthatunk. Kezdetben keleten élénk lesz az északi szél, majd ott is mérséklődik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 26 fok között valószínű.

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás